Uwindex
Image default
Bedrijven

Zorgen voor een hoger wooncomfort

Zorgen voor een hoger wooncomfort

Een duurzame oplossing voor een beter comfort in huis zijn rolluiken. Door de sterke dubbelwandige lamellen creëer je een isolerende werking voor jouw huis. Naast dat ze ervoor zorgen dat je s ’nachts lekker kunt slapen, helpen ze ook overdag om het huis koel te houden. De rolluiken houden de zon en wind buiten zodat je huis beter geïsoleerd zal zijn in elk weerstype. Ook ongewenst geluid zal buiten blijven zodat je meer kunt genieten van de rust in je eigen huis. En misschien wel het belangrijkste voor elke huiseigenaar, rolluiken helpen met jouw energie kosten. Omdat er minder kou binnen komt door de extra isolatie, hoef je ook minder te stoken om jouw huis lekker warm te houden.

Een verhoogde veiligheid voor jouw huis

Naast alle isolatie waarde geven rolluiken ook een verhoogde inbraakpreventie. Je kan ze namelijk voor elke deur en raam hangen en je weet zeker dat je veilig op vakantie kan gaan. Ook geven ze daarbij een stukje extra privacy voor als je wel thuis zou zijn. En om er voor te zorgen dat je altijd kunt rekenen op de veiligheid is het belangrijk om dat ze altijd goed functioneren. Door de rolluiken schoon te houden zal je rolluiken reparatie minder nodig hebben. Want je wil er uiteraard voor zorgen dat ze goed werken wanneer je voor lange tijd op vakantie bent of een weekendje weg.

Rolluiken reparatie voor basis of luxe uitvoering

Rolluiken heb je natuurlijk in verschillende uitvoeringen. Zo heb je een basis uitvoering waar je de rolluiken met de hand open en dicht doet. Bij de luxe uitvoering gebeurt dit automatisch door een druk op de knop, of zelfs met een timer. Met de juiste behandeling zorg je er in ieder geval voor dat jouw rolluiken goed blijven functioneren, en dat je kunt blijven genieten van jouw veiligheid en rust.

https://lavarecleaningservice.nl/rolluik-reparatie/