Uwindex
Image default
Auto’s en Motoren

Rijlessen met een Range Rover bij Rijschool Delft

Het is geen droom meer om te rijden in een luxe en comfortabele auto. Bij Rijschool Delft kun je je rijlessen volgen in nieuwe, luxe en comfortabele auto’s. Daarbij heb je de keuze uit een Range Rover, Volkswagen, Mercedes of een Volvo. Afrijden is nog nooit zo leuk geweest!

 

Goedkope rijlessen

Rijlessen hoeft niet duur te zijn. Ook niet wanneer dit gebeurd in luxe auto’s. Bij Rijschool Delft krijg je rijlessen van kwaliteit en in een vriendelijke sfeer, tegen voordelige tarieven. De lespakketten zijn goedkoop. Bovendien zijn de rijlessen inclusief praktijkexamen van het CBR. Je kunt je aanmelden voor een gratis proefles. Tijdens de gratis proefles zal je rijinstructeur je een inschatting geven van het aantal lessen dat je nodig zult hebben. Je kunt ook je eigen lespakket samenstellen. Zo kun je dus een rijopleiding op maat volgen en niet meer of minder rijlessen nemen dan nodig is. Bovendien kun je je lespakket betalen in termijnen en de studenten krijgen zelfs extra studentenkorting.

 

Ervaren rijschool

Rijschool Delft is een rijschool met meer dan 11 jaar ervaring in het geven van rijlessen. In de loop van de tijd hebben ze een eigen unieke manier van lesgeven ontwikkeld. De rijlessen zijn examengericht. Je krijgt een volledige begeleiding van A tot Z. Je krijgt een opfriscursus en tussentijdse toetsen. Hierdoor wordt er een hoog slagingspercentage behaald. Er zijn geen wachttijden. Er zijn meerdere instructeurs. Je kunt lessen in de avond en weekend. Je kunt zelfs meerdere keren lessen per week. Je kunt met spoed je rijbewijs halen. Er is altijd plek voor een examen. Je wordt thuis opgehaald voor de rijlessen. De rijlessen zijn coronaproof. Na de rijles wordt je ook weer netjes thuis afgezet.

 

Rijlessen vanaf 16,5 jaar

Je kunt al beginnen met rijlessen vanaf 16,5 jaar. Zo kun je op je 17e verjaardag al je rijexamen in. Tot je 18e verjaardag mag je rijden met een ervaren bijrijder. Op je 18e verjaardag mag je dan direct helemaal zelfstandig de weg op. Het is altijd verstandig om er zo snel mogelijk mee te beginnen, mits het examen ieder jaar moeilijker en duurder wordt. Bovendien is jong geleerd, oud gedaan.