Uwindex
Image default
Auto’s en Motoren

Comfortabel op reis met een SPAL-ventilator

Als u wel eens op een snikhete zomerdag met de auto op pad bent geweest dan weet u vast wel hoe warm het in de auto kan worden. En de ramen open zetten werkt soms ook niet, zeker als u de pech heeft om in de file terecht te komen. Met een SPAL-ventilator ingebouwd in uw auto kunt u dit probleem eenvoudig oplossen. Als u een constante temperatuur in de auto wenst, dan is een airco een aanrader. De condensor van de airco zorgt ervoor dat de temperatuur wordt gereguleerd op een door de gebruiker bepaald niveau. De buitentemperatuur is hierop niet van invloed. Het is dan wel belangrijk om de ramen van de auto dicht te houden, zodat de lucht binnen kan circuleren.

Onderhoud aan uw ventilator of airco is periodiek nodig

De condensor van uw airco heeft periodiek onderhoud nodig, waarvoor u terechtkunt bij RDN in Noord-Brabant. Dit is een bedrijf dat is gespecialiseerd in onderhoud en montage van de condensor van de airco en andere systemen. Zij zijn ook expert in het plaatsen en onderhouden van SPAL-ventilatoren. Deze laatste kunnen in vrijwel iedere auto worden ingebouwd omdat er verschillende modellen van leverbaar zijn. Aan de hand van de beschikbare ruimte onder de motorkap kan een bepaald type ventilator worden aanbevolen.

Profiteer van een scherpe prijs

U kunt voor een zeer acceptabele prijs de temperatuur in uw auto naar het gewenste niveau brengen. De prijs van een SPAL-ventilator is afhankelijk van het type waar u voor kiest. Een aircosysteem voor in de auto is vanzelfsprekend duurder. Als u de condensor van de airco jaarlijks laat controleren, bijvoorbeeld bij RDN in Noord-Brabant of tegelijk met de onderhoudsbeurt, dan zorgt u ervoor dat deze een langere levensduur heeft. Ook kan het helpen om de airco ook tijdens de wintermaanden af en toe te laten draaien zodat het systeem niet maandenlang in de slaapstand staat. De specialisten van RDN in Noord-Brabant kunnen u bovendien van nog meer advies over aircosystemen en ventilatoren, zoals de condensor van de airco en de SPAL-ventilator, voorzien.