Uwindex
Image default
Industrie

Chroom-6 laat u eenvoudig saneren door gespecialiseerde vakmensen

Vermoedt u dat u binnen uw bedrijf last heeft van chroom-6 en wilt u dit zo snel mogelijk laten saneren? Of werkt u veelal met dieselmotoren en wilt u laten controleren of er sprake is van dieselmotoremissie bij uw werkplaats? Bij een specialist als Gom Specialistische Reiniging staan ze altijd voor u klaar wanneer er sprake is van carcinogene stoffen die op de CMR-lijst staan. Dit is een lijst van kankerverwekkende middelen die zorgvuldig verwijderd dienen te worden voor de gezondheid van uw medewerkers. Hun gespecialiseerde vakmensen weten precies wat ze moeten doen om het effectief en efficiënt te verwijderen om blootstelling aan dieselmotoremissie of chroom-6 te voorkomen.

Een ervaren specialist op het gebied van carcinogene stoffen

De stoffen van de CMR-lijst zijn gevaarlijk voor de gezondheid van iedereen die hieraan blootgesteld wordt. Bij Gom Specialistische Reiniging saneren ze chroom-6 en dieselmotoremissie op vakkundige wijze, met behulp van een eigen werkprogramma en beschermende kleding. Zij volgen specifieke instructies en een standaard procedure waardoor de stof effectief verwijderd wordt. Bij dieselmotoremissie maken ze bijvoorbeeld gebruik van een industriestofzuiger die is voorzien van HEPA-filter, waarna de oppervlakten nat worden afgenomen. Mede dankzij hun jarenlange ervaring voorzien u uw medewerkers ook graag van deskundig advies hoe om te gaan met de situatie wanneer er sprake is van gevaarlijke stoffen. Zo bent u te allen tijde goed voorbereid en voorkomt u blootstelling.

Vraag betrouwbaar advies aan bij deze specialist

Bij Gom Specialistische Reiniging staan ze voor u klaar voor het saneren van stoffen zoals chroom-6 en dieselmotoremissie. Wanneer u het vermoeden heeft dat er sprake is van een van deze stoffen is het verstandig om deskundig advies in te winnen bij een van hun medewerkers. Zij voorzien u graag van alle informatie die er nodig is om de juiste keuze te maken. Indien gewenst kunt u bij hen ook een afspraak maken voor het saneren van chroom-6 of dieselmotoremissie.