Uwindex
Image default
Groothandel

Een steriele media-fles bestelt u bij dit bedrijf

Werkt u in de medische sector, wilt u een medisch product verkopen en heeft u daarvoor een steriele media-fles nodig? Dan helpt PET Power u verder. Dit bedrijf is een ervaren en vakkundige speler op het gebied van PET-flessen. U kunt hier in alle soorten en maten uw media-fles of PET-fles bestellen en u bent verzekerd van de allerbeste kwaliteit. De wetgeving, richtlijnen en lokale regelingen worden continu aangescherpt en daarom staat dit bedrijf u bij. Zij bieden u zelfs laboratoriumdiensten aan, zoals stabiliteits-, steriliteits- en compatibiliteitstests. U moet er namelijk wel zeker van zijn dat uw product veilig is voor de consument voordat u deze in uw media-fles lanceert.

Met gammastralingen weet u zeker dat iedere fles de juiste stralingsdosis ontvangt

Wilt u er nog extra zeker van zijn dat uw media-fles of ander type PET-fles steriel is? In de laatste stap van het proces bij PET Power worden uw flessen doorgestraald met gammastralingen. U kunt dit vergelijken met de stralingen van röntgenfoto’s. Het gaat gemakkelijk door materie heen, maar is niet sterk genoeg om uw product actief te maken, net zoals een patiënt niet radioactief is na het maken van röntgenfoto’s. U bent er zeker van dat het doorstralingsproces met succes wordt gedaan, omdat de stralingsindicatoren van kleur veranderen tijdens het proces.

Uw duurzame fles is eenvoudig te bestellen

Bij PET Power houden ze rekening met duurzaamheid. Er wordt dus zo milieuvriendelijk mogelijk geproduceerd en de ecologische voetafdruk van het bedrijf wordt geminimaliseerd. Hierdoor ontstaat er steeds minder CO₂-uitstoot, hernieuwbare materialen en PET-producten, minder afval, geïnspireerde medewerkers en geïnformeerde relaties. Wanneer u dus bij een kwaliteit hoogwaardig bedrijf uw PET-fles of media-fles wilt bestellen, doet u dat het beste bij PET Power. Heeft u nog vragen of wilt u direct uw bestelling plaatsen? Dit doet u via de website of neem gerust eens contact op met een van de medewerkers. Zij staan u graag te woord.