Uwindex
Image default
Woning en Tuin

Stoere woonaccessoires met buitenlandse invloeden

Buitenlandse invloeden zijn populair binnen de bohemian woonstijl. In deze stijl is alles mogelijk en is niets te gek. Je combineert stijlen, kleuren en vormen in de wilde weg met elkaar. Stoere woonaccessoires met een buitenlandse invloed zijn populair binnen deze woonstijl. Veel mensen nemen items van verre reizen mee om zo persoonlijkheid aan hun interieur toe te voegen. Ieder accessoire heeft een verhaal en levert mooie gesprekken op.

Bohemian woonstijl

De bohemian woonstijl heeft veel exotische invloeden. Je kunt hierbij denken aan patronen uit de natuur, grote planten en accessoires van verre reizen. De stijl is een mix van allerlei items en ziet er uitgesproken uit. Felgekleurde prints en bijzondere materialen zijn kenmerkend voor deze stijl. Ook zie je veel natuurlijke materialen terug, zoals riet, rotan en hout. Qua kleuren kan het niet gek genoeg en is alles mogelijk. Liever een rustigere sfeer? Dan kies je natuurlijke tinten in combinatie met donkergroen.

Exotische woonaccessoires

In een bohemian interieur mogen stoere woonaccessoires niet ontbreken. Dit kunnen items zijn die je op reis hebt bemachtigd, maar ook mooie tweedehands items met een exotisch tintje. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor Nepalese potten of kruiken ter decoratie. Deze potten worden met de hand gemaakt en iedere pot is uniek. Je zet er een mooie bos droogbloemen in of geniet van de uitstraling van de pot zelf. Ook ouderwetse kisten met exotische patronen of bijzondere lampen kunnen een mooie toevoeging aan een bohemian interieur zijn.

Online shoppen

Stoer en Sober is een webwinkel met stoere woonaccessoires. Veel van de items passen goed bij een bohemian of landelijk interieur. In de online shop kun je rustig rondkijken en vind je allerlei soorten unieke items. Op zoek naar iets specifieks? De webshopeigenaren helpen je graag in je zoektocht om dat ene bijzondere item te bemachtigen. In de webwinkel vind je niet alleen items voor je eigen interieur, maar kun je ook leuke cadeaus kopen.