Uwindex
Image default
Groothandel

Kies uw groefkogellager uit het ruime assortiment van deze expert

Groefkogellagers zijn er in ontzettend veel maten, vormen, prijsklassen en soorten. Wanneer u uw zoektocht gaat beginnen naar de ideale variant, heeft u natuurlijk geen zin om veel verschillende winkels af te moeten zoeken. Daarom zit u bij de Bernard Sanders webshop helemaal goed. Hier vindt u werkelijk het grootste assortiment groefkogellagers!

De veelzijdigheid van een groefkogellager

Kenmerkend voor groefkogellagers is dat ze eenvoudig zijn van ontwerp: ze beschikken over diepe loopbanen met een nauwe passing waar kogels in zitten. Groefkogellagers zijn eenvoudig in ontwerp en daarnaast geschikt voor hoge tot zeer hoge toerentallen. Bovendien hebben ze weinig onderhoud nodig en zijn ze niet alleen geschikt voor radiale belastingen, maar ook voor axiale belastingen. Het dient als een relatief eenvoudig en goedkope oplossing om wrijving te verminderen bij verschillende toepassingen, zoals bij de koppeling in een auto of bij zwaarbelaste scharnieren in deuren.

Bekijk het aanbod

Via de webshop van Bernard Sanders vindt u werkelijk ieder type groefkogellager. Ga voor een variant met een vulopening of met een afdichting van rubber of metaal aan een of beide zijden. Daarnaast hebben ze ook tweerijige groefkogellager, energie efficiënte groefkogellagers, sensor lagers, spindel lagers, ovenlagers en roestvrijstalen groefkogellagers.

Plaats direct een bestelling

Weet u al welke variant u nodig heeft? Of wenst u graag meer informatie of persoonlijk advies te ontvangen? De medewerkers van dit bedrijf staan voor u klaar. Neem eenvoudig contact met hen op wanneer u graag iemand wilt spreken. Heeft u al een keuze gemaakt? Plaats dan direct een bestelling. Met hun eigen bezorgdienst leveren ze dagelijks aan hun klanten in de regio geheel gratis en zijn ze in staat om onafhankelijk, flexibel en snel in te springen op uw wensen. Daarnaast is het ook mogelijk om uw technische artikelen bij het af te halen. Neem hiervoor contact met hen op om de mogelijkheden te bespreken.

https://www.bernardsanders.com/