Uwindex
Image default
Electronica en Computers

Problemen oplossen bij inloggen op xs4all webmail

Wens je een xs4all webmail account aan te maken? Ga dan op de website naar het Service Centre. Daar maak je in enkele muisklikken jouw eigen xs4all webmail aan. Aan de hand van je gebruikersnaam en wachtwoord kan je overal, waar je beschikt over een apparaat met internetverbinding, inloggen en zo e-mails lezen, versturen en beheren. Op de website vind je ook een stappenplan terug om het e-mail programma per apparaat te installeren. De mogelijkheden zijn installatie in Outlook, in Apple Mail, in iOS Mail voor iPhone en iPad, in Windows 10 Mail, in Windows Live Mail, in Windows 8 Mail, in Thunderbird voor Windows of Mac, en in Android. Per account beschik je over maximaal 1,5 GB voor je e-mails, dat is voldoende voor duizenden e-mails van gemiddelde omvang.

 

Problemen met inloggen op je XS4ALL webmail? Klik hier!

Het kan soms gebeuren dat je problemen hebt tijdens het inloggen. De meest voorkomende oorzaak is een onbekende gebruikersnaam of verkeerd wachtwoord. Let dus altijd op typefouten en/of lege spaties.

Andere oorzaken zijn browsers die geen cookies accepteren, opnieuw inloggen tijdens het verzenden van een e-mail, SSL ofwel het encryptie-protocol dat uitstaat in je browser of de de proxyserver die aanstaat waardoor je problemen ervaart tijdens het openen van je xs4all webmail.

Voor andere vragen of problemen, kan je altijd telefonisch contact opnemen met de klantenservice. Als je inlogt op je xs4all webmail krijg je ook meteen een melding als er op dat moment storingen zijn.

Bezoek de website voor meer informatie : Klik hier