Uwindex
Image default
Electronica en Computers

De beste HP pavilion all in one PC kopen

De beste HP pavilion all in one PC kopen

Wij kunnen de 32 Inch hp pavilion 32-b0619nd inch all-in-one echt wel aanraden. Dit is een flinke computer die onder elke omstandigheid weet te presteren. Hij heeft namelijk een werkgeheugen (RAM) van 16 GB waarmee je dus prima kunt gamen of meerdere apps en programma’s langs elkaar kunt draaien. Daarnaast beschikt hij over de Nvidia GTX 1650 super waarmee hij echt uit kan blinken tijdens het bewerken van foto’s en video’s. maar ook bij de zwaardere games. Tevens weet de Intel Core i7 processor het maximale eruit te halen met een snelheid die oploopt tot 4.7 GHZ. Qua opslag kun je ook lang vooruit, want hij beschikt over een 1 TB SSD schijf die super snel opstart en niet zomaar vol raakt.

Voordelen van de energiezuinige MSI Cubi 5 desktop

Dan hebben we ook nog de energiezuinige msi cubi 5 desktop die prima prestaties levert. Ondanks dat hij dus minder stroom verbruikt en veel kosten op de stroomrekening kan besparen. De energie wordt efficiënter over de onderdelen verdeeld waardoor het toch presteert maar dan met een lagere rekening. Bovendien raakt een computer op deze manier ook niet zomaar oververhit. Het is een prima computer om thuis zo af en toe eens te gebruiken, want hij heeft slechts 256 GB aan opslag. Echter is de prijs ook wel daarnaar. Hij heeft 8 GB aan werkgeheugen waardoor je dus ook best makkelijk meerdere programma’s naast elkaar laat draaien.

Extra tips waar je op kunt letten

Naast het werkgeheugen en processor zijn ook de aansluitingen belangrijk om op te letten. Zo kun je met VGA, DVI of HDMI een monitor verbinden, maar toch hebben ze allemaal een andere functie. VGA is echt voor de standaardresolutie, waar HDMI ook echt HD beeld van de computer naar een monitor kan sturen. DVI is dan weer een ander verhaal, want die brengt ook het geluid over. Hiervoor moet de monitor dan wel in het bezit zijn van luidsprekers.