Uwindex
Image default
Hobby en vrije tijd

Hier kun je de leukste online pubquiz kopen

Een online pubquiz kopen? Dat doe je bij Pubquizshop.nl. Je bent misschien gewend aan pubquizzen in de kroeg, maar online zijn deze net zo leuk. Bovendien doe je het lekker vanuit huis. Je kunt een online pubquiz kopen voor je vrienden, maar ook voor de vrijdagmiddagborrel. Zo leer je je collega’s nóg beter kennen. Speel de quiz eenvoudig op je laptop via Zoom of Microsoft Teams en maak er een leuke avond of middag van.

Over het bedrijf

Pubquizshop.nl is een bedrijf dat allerlei verschillende pubquizzen aanbiedt. Het bedrijf is in 2015 opgericht door Perry Stinis. Stinis deed jaren geleden mee aan een pubquiz en vond dat zó leuk, dat hij er geen genoeg van kon krijgen. Al snel organiseerde hij een pubquiz voor zijn korfbalvereniging, maar daar stopte zijn nieuwe hobby niet. Samen met een goede vriend besloot hij een webshop op te richten. En zo geschiedde.

Wat biedt het bedrijf?

De variatie aan quizpakketten is enorm. Niet alleen kun je een pubquiz kopen in een bepaald thema, denk aan Wie is de mol? of The Nineties, maar ook voor alle leeftijden. Zo zijn er senioren- en juniorenedities. Een pubquiz is geschikt voor allerlei gelegenheden, en daar speelt het bedrijf handig op in. Zo is er een pubquiz voor een verjaardag, maar ook voor een huwelijksjubileum, bijvoorbeeld. De pubquizzen bestaan uit ongeveer 60 tot 80 vragen, verdeeld over verschillende categorieën als sport, muziek en aardrijkskunde. Zo zit er voor iedereen wel wat tussen.

Tot in de puntjes geregeld

Als je een pubquiz bij het bedrijf koopt, wordt alles tot in de puntjes geregeld. Alle vragen, antwoorden en eventuele beeld- en geluidsfragmenten zijn al voor je uitgezocht en opgesteld. Het enige wat je zelf nog moet doen, is publiek zoeken. Je kunt ervoor kiezen om de quiz zelf te presenteren, maar je kunt het ook laten doen door een getrainde quizmaster van het bedrijf, voor een extra leuke avond.