Uwindex
Image default
Aanbiedingen

Usenet: alles wat jij moet weten

Usenet up en coming. Heb jij hier al wel eens van gehoord, maar heb je eigenlijk nog geen flauw idee wat het precies inhoudt? Maak je geen zorgen. Wij leggen je niet alleen uit wát het is, maar ook wat jij er mee kunt doen. Usenet is een soort software dat draait op een gigantisch groot netwerk van diverse computers en servers die verspreid zijn over de hele wereld. Dit zorgt meteen voor het grootste verschil tussen Usenet en het normale internet: Usenet is niet te vinden in een gewone browser als Google Chrome of Internet Explorer. Usenet is eigenlijk de voorloper van het welbekende World Wide Web en het draait nog steeds. De kans dat dit netwerk faalt, is minuscuul. Usenet is een ontzettend stabiel netwerk waardoor jij verzekerd bent van een connectie. 

 

Wat kun je doen met Usenet?

In principe is Usenet een soort verzameling van gigantisch veel fora. Op ieder forum worden andere onderwerpen besproken, andere discussies aangegaan en verschillende bestanden gedeeld. Al deze informatie is gebundeld in Usenet. Zo vind je hier meer informatie over de politiek in verschillende landen, maar ook meer over de nieuwste artiesten. Ben jij hier in geïnteresseerd en graag op de hoogte van alles? Dan is Usenet echt wat voor jou. Je kunt via deze software namelijk niet alleen meepraten en meelezen, ook kun je in een hand omdraai films en series downloaden. Je kunt dan rustig onderweg of achter in de tuin genieten van de leukste films en series zonder dat jij je zorgen hoeft te maken over een stabiele internetverbinding. Je kunt ongestoord verder kijken en hoeft niet steeds te wachten op het bufferen. We horen je denken: dan zal de kwaliteit wel niet goed zijn. Maar niets is minder waar, de kwaliteit blijft hoogwaardig. 

 

Usenet abonnement

Om gebruik te maken van dit netwerk, heb je een Usenet abonnement nodig. Deze is af te sluiten bij verschillende Usenetproviders. Wij raden hier ViperNews voor aan. Zij hechten veel waarde aan jouw privacy en veiligheid en bieden bij al hun pakketten een gratis beveiligde verbinding en codering aan. Zo weet jij zeker dat jij je geen zorgen hoeft te maken. Bekijk hun website of neem contact met hen op voor meer informatie.

 

https://www.uwindex.nl/