Uwindex
Image default
Dienstverlening

Keramische Douglas Jones tegels reinigen: hoe doet u dat?

Keramische Douglas Jones tegels zijn van hoge kwaliteit. Een belangrijk voordeel van deze tegels is wel dat ze onderhoudsvriendelijk zijn. U hoeft niet eindeloos te boenen en te schrobben om uw tegels mooi te houden wanneer u Douglas Jones tegels heeft gekocht. U kunt hiervoor bijvoorbeeld terecht bij Fravo Tegels in Dordrecht, Zuid-Holland. Natuurlijk heeft elke vloer wel reiniging nodig. Gelukkig hoeft deze reiniging niet lang te duren wanneer u een keramische tegelvloer heeft.

Waarmee kunt u de keramische Douglas Jones tegels reinigen?

De keramische tegels van het Spaanse merk Venis kunnen in principe worden schoongemaakt met iedere soort milde reiniger. U kunt hiervoor dus eigenlijk gebruik maken van milde allesreinigers of specifieke vloertegelreinigers. Wilt u gebruik maken van een speciaal product? Dan zijn er speciale sanitair- en tegelreinigers te vinden bij dé tegelspecialist van Dordrecht die uitermate geschikt zijn voor het reinigen van de keramische tegels van Venis.

Keramische tegels worden niet snel heel vuil

Het is goed om te weten dat keramische tegels niet heel snel vuil worden. Uiteraard ontstaan er vlekken wanneer u met natte, modderige schoenen op de vloer stapt. Toch, met een milde reiniger haalt u deze vlekken in een mum van tijd weg. Heeft u Douglas Jones tegels in uw badkamer of toiletruimte? Dan kan er op den duur kalkaanslag ontstaan op bepaalde plaatsen. Ook deze kalkaanslag is eenvoudig van de tegels te verwijderen met een milde reiniger. Ditzelfde geldt voor andere vlekken, waaronder ook cementsluier.

Advies over onderhoud van Douglas Jones tegels

De Spaanse Douglas Jones tegels zijn natuurlijk ook op de Nederlandse markt te verkrijgen. U kunt hiervoor bijvoorbeeld uitstekend terecht bij Fravo Tegels in Dordrecht, Zuid-Holland. Hier kunt u een bezoek brengen aan de showroom en de ruime collectie tegels van Venis zelf bekijken. Uiteraard wordt u te woord gestaan door een expert van deze winkel, die u vanzelfsprekend ook kan adviseren op het vlak van onderhoud van uw keramische Douglas Jones tegels.