Uwindex
Image default
Auto’s en Motoren

Gegarandeerd in 1 keer slagen bij 123 Theorie

Een theorie examen dagcursus, daar kun je je vandaag nog voor opgeven. 123 Theorie heeft vestigingen in het hele land en jij bent zeer welkom om deel te nemen aan een cursus- en examendag. De opzet is als volgt. In ochtend krijg je klassikaal les van onze ervaren docenten. Zij vertellen je alle belangrijke dingen die je moet weten. Over voorrangsregels, inhalen, kennis van voertuigen, verkeersborden et cetera. Om er zeker van te zijn dat je het allemaal echt goed begrijpt, wordt er geoefend met examenvragen van eerdere jaren. Zo maak je direct kennis met de soorten en de manier van formuleren. Je doet dit allemaal niet alleen, maar samen met andere meiden en jongens die net zo gemotiveerd zijn als jij. Je zult ervaren dat jullie elkaar steunen en stimuleren.

Auto theorie in Breda?

De theoriecursus in Breda van 123 Theorie vindt een aantal keer per maand plaats. Op verschillende dagen, dus er zit er vast een tussen die jou het best uitkomt. Dit is het adres waar de training wordt gehouden: Charles Petitweg 11, 4827 HJ Breda.

 

Ook bij faalangst of dyslexie, ADHD of ADD

Heb jij last van faalangst, vind je het moeilijk om onder druk te presteren, heb je last van stress en zenuwen? Juist jou helpen we om het felbegeerde theorie examen bewijs te halen. En dit geldt ook voor iedereen met ADHD en dyslexie.

We stellen je op je gemak, benadrukken je sterke punten en leren je slimme manieren en trucs om de examenvragen goed te beantwoorden. Dit alles begint natuurlijk bij rustig en logisch nadenken, goed ademhalen en bovenal positief zijn. Heb je nog vragen voor je je inschrijft? Je kunt 123 Theorie op diverse manieren bereiken. Tegenwoordig krijgen we vaak apps op nummer 0629 99 99 62. Via het online contactformulier worden we ook vaak geraadpleegd. En dan kun je natuurlijk nog bellen of mailen: 085 060 1230 en info @ 123-theorie. nl. We horen graag van je!

Bezoek de website voor meer informatie : Klik hier