Uwindex
Image default
Mode en Kleding

De opkomst van Ipanema slippers

Slippers zijn niet meer alleen voor het strand of het zwembad. Ze worden het hele jaar door gedragen, over de hele wereld, en complimenteren een willekeurig aantal outfits. Ipanema teenslippers zijn er in zoveel kleuren en combinaties van kleuren dat het bijna onmogelijk is om slechts één paar te kopen.

De naam Ipanema is in Brazilië synoniem geworden voor teenslippers. Omdat de materialen die Ipanema gebruikt bij de vervaardiging van de teenslippers van eerste kwaliteit zijn, bent u verzekerd van een comfortabele pasvorm, zodat u uw teenslippers de hele dag kunt dragen zonder dat u weet dat u ze aan hebt.

Ze zijn schattig. Ze zijn trendy. Van de eenvoudigste eenkleurige sandaal tot de kleurrijke tropische prints die uw voeten in stijl aankleden, Ipanema biedt voor elk wat wils. Scroll door de vele ontwerpen die we aanbieden en we zijn er zeker van dat u de exacte stijl en kleur zult vinden die u wilt. Van hibiscusbloemen, tot palmbomen, tot vlinders, madeliefjes en nog veel meer, een grotere selectie slippers vindt u nergens.

Ipanema, gelegen in het zuiden van Rio de Janeiro, staat bekend om zijn nachtleven, mooie stranden en warme mensen. Ipanema is ook een wereldberoemde teenslipperontwerper en -fabrikant die gebruik maakt van een innovatief materiaal dat bekend staat als “melfex”, dat flexibel, bestendig en, het allerbelangrijkste, milieuvriendelijk is. Het bedrijf werkt sinds 2002 samen met supermodel Gisele Bündchen. Het mooie van Ipanema’s schoeisel is dat het niet alleen naar het strand kan worden gedragen, maar ook naar speciale evenementen. Ipanema slippers zijn elegant, trendy en verfraaid met mooie details.