Uwindex
Image default
Aanbiedingen

Waarom je een boekhouder Ermelo nodig hebt

Een boekhouder in Ermelo inschakelen is wat bedrijven die door de eigenaar worden geleid, te vaak niet doen. Voornamelijk omdat ze hun eigen boekhouding doen in een poging geld te besparen. Als het misgaat, komen ze uiteindelijk toch bij de specialist en professionals van Vacura terecht.

Boekhouder Ermelo geen overbodige luxe

Een boekhouder in Ermelo in de arm nemen is wat ondernemers zouden moeten doen. Vooral als ze zelf niet echt houden van het vak boekhouden. Echter te vaak is het iets dat ze het liefst snel, snel ’s avonds laat of in het weekend onder handen nemen. Met als gevolg dat ze nog minder tijd voor familie en vrienden overhouden. Toch gaan ze door met doe-het-zelven en blijven ze denken dat het inhuren van een boekhouder een overbodige luxe is. Die houding moet echt veranderen. Het inschakelen van een goede boekhouder is geen lifestyle beslissing, het is een zakelijke beslissing. Investeren in professionals kan een aanzienlijk rendement opleveren.

Een boekhouder geeft je je weekend terug

Een boekhouder houdt de controle over je fiscale verplichtingen, ontdekt besparingen en helpt je om je bedrijf te laten groeien. En ja, als bonus geven ze je weekenden terug. Je hoeft ze alleen maar op de juiste manier in te zetten om ervoor te zorgen dat je geld goed wordt besteed.

Dit is wat je mist

Als kleine ondernemer moet je veel zelf doen. Er is gewoonweg niet veel geld om uit te besteden. Bij de beslissing om wel of niet hulp van buitenaf in te schakelen, moet je je afvragen of het zelf doen van iets extra risico’s of kosten met zich meebrengt.

Dit zijn de mogelijke nadelen van doe-het-zelven met je boekhouding:

  • Je kan belastingvoordelen mislopen;

  • Je loopt achter met facturering (en met het najagen van onbetaalde rekeningen);

  • Je onderschat je belastingfactuur en komt in de problemen met de overheid;

  • Belastingaangiften worden te laat ingediend, wat resulteert in boetes;

  • De boeken vertonen fouten die uren duren om te herstellen;

  • Je hebt geen betrouwbare informatie om je te helpen bij het nemen van zakelijke beslissingen.

Neem vooral contact op met de professionals van Vacura als je je weekenden heilig zijn.