Uwindex
Image default
Mode en Kleding

De 5 handigste accessoires voor in je tas

De 5 handigste accessoires voor in je tas 

Heb je een tas gekocht en wil je weten welke accessoires handig zijn voor in je tas?  Zet voor jezelf op een rijtje wat je normaal gesproken aan accessoires in je tas hebt zitten. Van daaruit ga je kijken wat handig is om erin te hebben. Hierdoor zul je altijd iets handigs aan accessoires in je tas hebben zitten.

Welke tas is geschikt voor mijn accessoires?

Om erachter te kunnen komen welke tas nu eigenlijk geschikt is voor je accessoires is het handig dat je eerst weet welke vijf accessoires handig zijn om in je tas te hebben zitten. De rains tas is super handig hiervoor.

De vijf handigste accessoires

De accessoires waar de meeste vrouwen niet zonder kunnen zijn onder andere de telefoon, portemonnee, sleutels, lippenstift en maandverband. Wil je dus een leuke tas voor je accessoires dan kan je kijken bij de dames tassen sale. Daar zit altijd wel een tas bij die je kan gebruiken, maar je ook zeker heel erg kan bevallen.

Ten alle tijd een telefoon bij de hand

Het is verstandig om een telefoon bij de hand te hebben ook als je weggaat om boodschappen te doen. Neem voor de zekerheid je telefoon mee naar de winkel. Je kunt de telefoon eventueel in je boodschappentas doen zodat je de telefoon voor het grijpen hebt als dat nodig is.

Vergeet je portemonnee niet

Als je weggaat is het handig om je portemonnee mee te hebben, als je dan wat tegen komt hoef je niet te denken chips ik heb geen geld mee. Als je ergens staat bijvoorbeeld in een parkeergarage en je moet betalen hiervoor kun je dat doen met het kleingeld wat er in de portemonnee zit.

Voorkom het verliezen van sleutels

Ben je iemand die gauw iets kwijt raakt bijvoorbeeld je sleutels? Dan is een tas handig. Als je weggaat kun je de sleutels in de tas doen.

Je lippenstift voor het grijpen

Ga je een avondje uit? Dan wil je er natuurlijk op en top uitzien. Als je merkt dat de lippenstift van je lippen is kun je even gauw naar de wc om nieuwe op te doen.

Maandverband mee voor onderweg

Is de kans groot dat je ongesteld moet worden? Dan kan het handig zijn om maandverband mee te nemen in je tas. Zo heb je het maandverband bij de hand als het nodig is.