Uwindex
Image default
Bedrijven

De beste merken voor achteruitrijcamera’s

De beste merken voor achteruitrijcamera’s

Wanneer u een bestuurder bent van grote voertuigen, is het soms lastig om te kijken waar u heen gaat wanneer u achteruit aan het rijden bent. Gelukkig zijn speciaal hiervoor achteruitrijcamera’s in het leven geroepen, die u de helpende hand kunnen bieden bij bijvoorbeeld het oprijden van een losdek, het parkeren van een caravan of het inrijden van nauwe straatjes. Hieronder staan de twee marktleiders wat betreft achteruitrijcamera’s opgesomd.

–          Orlaco camera

Orlaco is een van oorsprong Nederlands merk wat onder groei haar vleugels heeft uitgeslagen naar onder andere de VS, Japan en Japan. Er staan in deze landen enkele verkoopkantoren, echter beslaat het verkoopgebied door middel van online verkoop ongeveer de hele planeet. Orlaco staat voor stevigheid, betrouwbaarheid en het in eigen hand houden van het bedrijf. Dit combineert het bedrijf met oog voor het milieu, wat het een milieubewuste organisatie maakt.

–          Waeco camera

Waeco is een merk van het Amerikaanse Dometic Group, wat zich niet alleen richt op achteruitrijcamera’s. Dit is echter wel een enorm sterk punt van de organisatie, ze ontwikkelen namelijk één van de meest betrouwbare achteruitcamera’s. Het bedrijf bied een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit, met vaak interessant aspecten aan hun product, zoals bijvoorbeeld een nachtfilter.

Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare achteruitrijcamera kunt u het beste bij één van deze twee merken uw aankoop doen. Naast dat de camera’s allerlei ontzettend handige functies bezitten, is het gebruikersgemak ook geoptimaliseerd. Zo zijn de software systemen van beide merken makkelijk aan te sluiten, bieden zij een gemakkelijke gebruikerservaring en is er een groot assortiment aan talen opgenomen in de apparaten.

Bij het uitkiezen van een achteruitrijcamera dient u na te denken over waar u behoeft aan heeft: een vrachtwagenchauffeur zal immers andere eisen stellen aan zo’n camera dan een vakantieganger met caravan. Uiteraard kunt u zich ook laten adviseren in een fysiek verkooppunt, of kunt u online uw vragen stellen aan een medewerker!

Bezoek de website voor meer informatie : Klik hier