Uwindex
Image default
Bedrijven

Achteruitrijcamera te koop bij Van Zwitserland

Denk je er wel eens aan om een achteruitrijcamera te kopen? Dat is een slim idee! Het wordt steeds vaker gebruikt, en mar goed ook. Het heeft veel voordelen om zo’n ding in je auto te hebben. Een achteruitrijcamera is onder andere een mooie toevoeging aan jou en je inzittende de veiligheid. Je hebt namelijk een extra paar ogen. Dat zorgt voor meer zicht. Je dode hoek wordt verkleind, waarna je minder snel iets over het hoofd gaat zien. Dat kan vervelende situaties voorkomen, zoals nare ongelukken. Daarnaast heb je ook extra beeld tijdens het parkeren. Dan zie dat ene paaltje niet meer over het hoofd. Dat scheelt ook weer wat!

Als je een achteruitrijcamera wilt hebben, dan moet je bij Van Zwitserland zijn. Van Zwitserland heeft namelijk onder andere achteruitrijcamera te koop. Achteruitrij camera’s zijn er in vele vormen en maten. Welke achteruitrij camera voor je specifieke situatie de beste achteruit rij camera is van vele factoren afhankelijk. Afhankelijk van het type voertuig, de afmetingen van het voertuig en de situaties waarin het voertuig gebruikt wordt is de ene achteruitrij camera daar geschikter voor dan andere.

Van Zwitserland heeft verschillende merken en modellen. Bijvoorbeeld de Orlaco achteruitrijcamera. Elk model heeft z’n eigen specificaties. Alle camera’s zijn schokbesteding, stofvrij en waterdicht. Ook zijn enkele modellen voorzien van een verwarmde lensglas. Dat voorkomt het condenseren van de lens. Ook zijn alle achteruitrijcamera ’s stof -en waterdicht. De camera’s van Van Zwitserland gaan nog een stapje verder; deze zijn vrijwel allemaal IP69 waterdicht. Dit is de hoogst haalbare normering. Dit betekent dat ze ook bestendig zijn aan grote hoeveelheid water, zoals wanneer je een wasstraat in gaat. De camera’s zijn voorzien van infrarood lampjes. Hierdoor is er ook bij nacht goed zicht mogelijk. Dit is van belang als je vaker ’s nachts rijdt. Voor een compleet overzicht van alle camera’s en modellen, kijk je op de website.

Bezoek de website voor meer informatie : Klik hier