Uwindex
Image default
Auto’s en Motoren

Bij 123 Theorie haal je in 1x je auto theorie

In één dag alles leren wat je moet weten voor het auto theorie examen en op diezelfde dag het examen doen. Geen boeken, geen huiswerk en toch in één keer slagen. Wat denk jij hiervan? 123 Theorie maakt het mogelijk met de dagcursus autotheorie.

De docenten komen uit de praktijk en weten precies wat belangrijk is voor het auto theorie examen. Ze leggen je alle essentiële verkeersregels haarfijn uit. Ze laten je de verkeersborden zien die je moet kennen. En ze zorgen ervoor dat jij rustig en met alle kennis paraat op het examen verschijnt.

Hierbij alvast wat weetjes. Het is verboden om een mobieltje in je handen te hebben als je aan het verkeer deelneemt, ook als je op een scooter of fiets zit. Als je stilstaat mag je wel je telefoon vasthouden, maar zodra je gaat rijden niet meer. De telefoon tussen je oor en je schouder houden mag ook niet. Handsfree bellen mag wel. Als hoofdregel geldt: rechts rijden en links inhalen.

Inhalen is ook een belangrijk verkeersonderwerp dat ter sprake komt tijdens de theoriecursus Maastricht, Goes, Eindhoven, Alkmaar of één van de andere locaties van 123 Theorie. Zoals gezegd moet je in principe links inhalen. Toch zijn er situaties waarbij je rechts mag inhalen: een andere weggebruiker wil naar links en sorteert links voor, je wilt langs een tram rijden, je rijdt in een file, je rijdt vlak voor of op een rotonde.

Voor fietsers geldt in zijn algemeenheid dat ze andere fietsers links inhalen en ander verkeer rechts kunnen passeren. Los van de geldende regels kunnen zich bijzondere situaties voordoen in het verkeer. We geven een voorbeeld: een kruispunt waar een of meerdere verkeersregelaars aanwijzingen geven. De instructies die je krijgt van hem / haar hebben altijd voorrang. Dus geeft die persoon aan dat de bestuurders van links als eerste mogen gaan rijden dan vervalt de regel dat verkeer van rechts voorrang heeft.

Bezoek de website voor meer informatie : Klik hier