Uwindex
Image default
Dienstverlening

Binnen half uurtje geholpen bij buitensluiting

Je kunt bij buitensluiting al binnen een half uurtje geholpen worden wanneer je met een slotenmaker Den Haag belt. Eenmaal op locatie kan de slotenmaker meteen de deur open maken en ben je binnen een paar minuten weer binnen het huis.

Flipperen

De meest gebruikte methode om de deur open te maken door slotenmakers in Den Haag is flipperen. Hierbij wordt een plastickaart gebruikt dat tussen het slot en de deur heen, en weer wordt bewogen. Zo kan de deur open gemaakt worden zonder enige schade, maar dit is echter alleen mogelijk wanneer de deur niet op slot zit. Als de deur wel op slot zit moet de slotenmaker Den Haag een andere methode gebruiken.

Boren

Als de deur op slot zit zullen de meeste slotenmakers gebruik maken van een boormachine om de cilinder eruit te boren. Op deze manier gaat de deur wel open maar het slot moet dan wel vervangen worden en dit kan de slotenmaker meteen doen. Een select aantal slotenmakers kunnen een deur dat op slot zit open maken zonder schade en zonder te boren. Deze slotenmakers gebruiken lockpicks om zo het slot te openen zonder schade. Zo hoeft het slot ook niet vervangen te worden.

locksecure.nl/

https://www.slotenmaker-den-haag.com/