Uwindex
Image default
Onderwijs

Zakelijke taaltraining die verschil maakt

Weet u nog dat u een bepaald vak op de middelbare school zo interessant vond, omdat de docent zo boeiend kon vertellen? Voor de een was het geschiedenis, voor de ander natuurkunde of scheikunde. Bij het onder de knie krijgen van een nieuwe taal is de leraar ook essentieel. Zijn of haar enthousiasme en overtuigingkracht geven het leerproces zoveel meerwaarde.

Als volwassene Frans of Spaans leren, kan lastig zijn. Gaat het om echt ‘vreemde’ talen zoals Russisch, Turks of Chinees dan kan de barrière nog groter zijn. Al die naamvallen, gekke tekens en afwijkende grammatica: hoe worstel je je daar doorheen? Ons advies: volg de training bij een erkend instituut zoals The Square Mile. Daar werken vakmensen die hun taal vloeiend spreken. Ze hebben jaren ervaring in verschillende branches. Van de taaltraining Engels, Duits of Italiaans maken ze een leuke, verfrissende, haalbare uitdaging die u met veel succes zult afronden. De opleiders zijn tevens trainingsmanager: ze zetten de cursus zelfstandig op en richten die volledig in op uw wensen, behoeften en eisen.

Roberto Bacchilega is een van de taaldocenten Italiaans. Hij laat zijn cursisten hard werken en – zo blijkt keer op keer – dat werpt op de lange termijn zijn vruchten af. De lessen van Roberto zijn intensief en inspirerend. Nederlands praten is er vanaf dag 1 niet meer bij, dus bereid u voor!

Patricia Espejo onderwijst Spaans en dan zowel de Zuid-Amerikaanse als de Europese variant van de taal. Patricia komt oorspronkelijk uit Peru en ze is sinds 2009 aan The Square Mile verbonden. De lessen zijn positief van opzet met als doel: effectief leren communiceren op zakelijke basis.

Albert van der Loo geeft trainingen Frans en Duits. Hij heeft een achtergrond in het culturele en zakelijke domein. Albert geeft cursussen op alle mogelijke niveaus, aangepast aan de verschillende lagen binnen een bedrijf. Plezier staat in zijn lessen voorop!

Carol Zomerhuis-Gander combineert haar werk bij The Square Mile met een docentschap aan de Universiteit van Amsterdam en het Taalcentrum van de Vrije Universiteit in Amsterdam. Haar specialisme is financieel en juridisch Engels. Dus, overweegt u een taaltraining? The Square Mile helpt u graag op weg; een vertrouwd adres voor een zakelijke taalcursus op maat.

https://www.thesquaremile.nl/