Uwindex
Image default
Beauty en verzorging

HOE HERSTELT U UW BESCHADIGDE HUIDBARRIRE

Om uw huidbarrière gezond te houden en er mooi uit te laten zien, kunt u op zoek gaan naar een huidverzorgingslijn met COSRX die een hydraterende crème en een hydraterende reiniger bevat. COSRX is ontwikkeld in samenwerking met dermatologen en heeft producten die geschikt zijn voor alle huidtypes. Elk product bevat de essentiële ceramiden die een gezonde huid nodig heeft. Daarom is het belangrijk te zoeken naar het zegel voor de aanvaarding door de National Eczema Association (NEA), want dit verzekert u dat het geschikt is voor de behandeling van de eczeemgevoelige huid.

Als uw huidverzorgingsproducten uw huid irriteren, dan is uw barrière waarschijnlijk beschadigd. Om daar zeker van te zijn, kun je thuis een eenvoudige pH-test doen. Gebruik een korean skincare pH-teststrip (verkrijgbaar bij de meeste drogisterijen) op je hand en vergelijk de resultaten met de richtlijn op de verpakking. De pH-waarde van een gezonde huid ligt tussen 5 en 6; als je buiten dit bereik valt, is dat waarschijnlijk te wijten aan een aangetaste huidbarrière.

Gebruik de ochtend- en nachtcrème van de unieke COSRX lijn. Dankzij de multitasking formule is deze behandeling ideaal voor elk huidtype en elke leeftijd. De Skin Barrier Therapy Overnight Cream helpt uw huidbarrière te voeden en te versterken terwijl u slaapt, terwijl de korean skincare cosrx Cream zorgt voor een diepe hydratatie en uw huid tegelijkertijd beschermt tegen externe factoren die irritatie of beschadiging kunnen veroorzaken.

Onze huidbarrière is een verbazingwekkend systeem, maar er zijn vaten die eczeem en andere huidaandoeningen veroorzaken, zowel in het gezicht als op het lichaam. Velen van ons hebben last van een beschadigde huidbarrière, vooral als we ouder worden. Gelukkig zijn er manieren om het te herstellen. Blijf bij eenvoudige huidverzorging Wanneer je je huidbarrière weer gezond maakt, is het essentieel om alle producten die je hebt gebruikt te evalueren. Te agressieve producten kunnen uiteindelijk bijdragen aan de schade, waardoor het nog erger wordt voor je huid. Crème is een uitstekend product om in je huidverzorgingsregime op te nemen wanneer je huid wat extra liefde nodig heeft. Korean skincare door de kliniek geïnspireerde, met peptiden versterkte crème tegen huidveroudering stimuleert de elasticiteit van de huid en maakt rimpels minder zichtbaar, terwijl ook de huidbarrière wordt hersteld.

 

https://www.kocosmo.nl/