Uwindex
Image default
Beauty en verzorging

Een betrouwbare botoxpraktijk in Amsterdam

Je zit hier goed wanneer je opzoek bent naar een privé botoxpraktijk in Amsterdam. Deze praktijk beschikt over een zeer professionele en ervaren cosmetische arts. Wanneer je een botoxbehandeling ondergaat ben je hier dus in goede handen. Er zijn allerlei verschillende mogelijkheden bij de botoxpraktijk in Amsterdam. Je kan botox namelijk om verschillende redenen gebruiken. Ten eerste kan je botox gebruiken om je rimpels te verminderen, daar denkt immers iedereen als eerste aan wanneer je aan botox denkt. Maar botox kan ook de oplossing zijn wanneer je last heb van veel zweten en hoofdpijn die is ontstaan door spanning. In onze praktijk wordt alleen gebruik gemaakt van natuurlijke botox. Er zal dus geen troep in je lichaam gespoten worden. 

 

De soorten botox

Er bestaan verschillende soorten botox. In onze botoxpraktijk in Amsterdam maken we gebruik van botox van het merk Vistabel. Deze botox is sterk verdund en wordt met een erg dunne naald onder je huid gespoten. Je krijgt bij ons een origineel product waar geen giftige stoffen inzitten. De botoxpraktijk in Amsterdam is dus erg betrouwbaar vanwege de botox die wordt ingespoten. Het resultaat van deze botox zal ook nog eens erg goed zijn. De werking en kwaliteit van de botox is namelijk erg goed. We vinden het belangrijk dat het inspuiten van botox veilig gebeurt. Daarom maken we alleen gebruik van bekende merken. 

 

Het resultaat

Wanneer je bij de botoxpraktijk in Amsterdam bent langs geweest zal je pas na 5 á 7 dagen resultaat zien. We zijn namelijk erg voorzichtig met de hoeveelheid botox die we inspuiten. Het is namelijk niet fijn wanneer er net teveel botox onder je huid zit. Je kan dan beter hebben dat je een tweede keer moet langskomen om wat extra bij te spuiten. Na een aantal behandelingen bij de botoxpraktijk in Amsterdam zal je een mooi en goed resultaat hebben.