Uwindex
Image default
Banen en opleidingen

Senior E&I Technicus, Noord-Nederland – Engie Nederland

Wat ga je doen?

De activiteiten van de dienstensector bestrijken de gehele levenscyclus van industriële installaties. Van voorlopige suggesties tot daadwerkelijke bouw, van planning en kostenbeheersing tot onderhoud, inspectie en beheer. Als senior technicus van E & I-experts pas je verschillende besturingstechnologieën toe bij de inbedrijfstelling, het onderhoud, de revisie en service van technische apparatuur (meting en besturing). Bijna elke situatie is anders en nieuw, en er zijn bijna geen conventionele methoden. Ons doel is om op een hoger niveau relaties met klanten op te bouwen en te onderhouden.

In ons E&I expertteam ben je verantwoordelijk voor de inbedrijfstelling en het onderhoud van techniek, apparatuur en installaties in de procesindustrie. U kunt activiteiten uitvoeren die het apparaat kan uitvoeren volgens de gestelde kwaliteitseisen. Uw werk is zeer nauwkeurig en het is het contactpunt tussen klanten en dagelijkse werkrelaties. U wordt aangenomen op consignatiedienst (ongeveer elke 8 weken) en werkt volgens de (klant) veiligheidsvoorschriften.

Technisch gezien kunnen deze werkzaamheden de betrouwbaarheid en beschikbaarheid van de installatie waarborgen. Je werkt voornamelijk op klantlocaties in de drie noordelijke provincies.

Wat vragen wij van je

  • Afgeronde MBO opleiding elektrotechniek en / of installatie- of besturingstechniek
  • Beste STE
  • Minimaal 5 jaar werkervaring als industrieel ingenieur
  • PLC kennis
  • Stop met ervaring en in staat zijn om schema’s en documenten te lezen en aan te passen
  • VCA VOL, NEN 3140 (bij voorkeur STIPEL VP of WV) en ATEX
  • Kan communiceren in het Engels en houder zijn van rijbewijs B.

Wat bieden wij je

Persoonlijke begeleiding, vrijheid, afwisselend werk en een werkomgeving waar jouw mening cruciaal is. Je maakt ook deel uit van het wereldwijde ENGIE-bedrijf, een van de meest innovatieve bedrijven ter wereld.

Naast onze focus op persoonlijke groei, zorgen we ook voor hoge salarissen en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Afhankelijk van uw locatie zijn dit laptops, telefoons en huurauto’s. Bovendien zijn er goede pensioenregelingen, collectieve ziektekostenverzekeringen en werknemerskortingen op uitstapjes en productkortingen. Wist je dat je bij een arbeidscontract van 40 uur per week minimaal 38 vrije dagen per jaar hebt? Zo maak je werk en privé meer in balans.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/vacature-in-de-bouw.html