Uwindex
Image default
Meubels

Een badkamermeubel op maat gemaakt bestellen

Je hebt een badkamer die niet helemaal ingericht is naar jouw wens. Je mist een meubel waar je alles in kwijt kan, maar de standaard maten van de meubels zijn niet geschikt voor jouw badkamer. Gelukkig kan je ook kiezen om een stoer badkamermeubel op maat gemaakt te bestellen. Het hout wat er wordt gebruikt voor dit meubel is duurzaam en met de handgemaakt. Het is een erkend bedrijf die hout bewerkt op een duurzame manier en daarmee een steentje wil bijdragen aan het milieu. Omdat hout een veel voorkomend materiaal is waarmee wordt gewerkt, wil deze leverancier er net even wat anders mee doen. Door deze op een stoere wijze te gebruiken kan er een badkamermeubel op maat gemaakt worden, waar je veel plezier van zult hebben. 

Mogelijkheden

Eerst zal er een medewerker bij je langskomen om te kijken wat voor meubelgoed past bij jouw badkamer. Dan wordt er opgemeten wat voor soort maten er nodig zij voor een badkamermeubel op maat gemaakt. Wanneer dit is bepaald zal er een offerte voor je worden gemaakt waar jij zelf een klap op kunt geven of niet. Je kunt ook nog kijken naar diverse opties en hier diverse offertes van aanvragen. Hiermee kan je dan kijken naar de verschillen en hier een keuze uit maken. Wat voor soort hout je gebruikt is ook een eigen keuze, ervoor zullen er een aantal mogelijkheden aan je worden voorgelegd. Niet alle houtsoorten zijn namelijk te gebruiken voor iedere badkamer. 

Raam

De ene badkamer heeft bijvoorbeeld een raam waar nog frisse lucht door kan komen en een ander heeft weer een badkamer zonder ramen. Daarmee wordt dan ook bepaald wat voor soort meubel je kan laten plaatsen. Een badkamermeubel op maat gemaakt is ideaal voor iedereen en je zult dan ook  nooit meer een badkamer vol spullen hebben staan want die berg je hier netjes in op.