Uwindex
Image default
Banen en opleidingen

PROJECTLEIDER | Specifiek domein binnen de bouw

Ben jij een junior (projectmanager) op zoek naar een uitdagende niet-dagelijkse functie in de bouw? Dan heb ik goed nieuws!

Voor een van onze goede klanten die renoveert voor een heel speciaal doel in de bouw, ben ik benieuwd naar iemand die out of the box durft te denken. Deze kans opent nieuwe deuren en wekt een soort nieuwsgierigheid: als je voor deze methode kiest, zul je helemaal geen normale bouwprojecten zien.

Takenpakket:

Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, waardoor je klantwensen kunt vertalen naar duidelijke instructies naar het team. Dit maakt je een echt persoon

Het behalen van cijfers en het stellen van doelen houdt je niet tegen, het geeft je een extra stimulans om je verder te ontwikkelen en betere resultaten te behalen.

U kunt de site maar beter elke dag starten, met het team praten en taken verdelen.

Je werkt met de rekenmachine en de zaakvoerder.

Als projectmanager ben je ook de leider van het team dat op jou vertrouwt. Op deze manier kunt u zich voorbereiden en uw leiderschapsvaardigheden inzetten.

Jouw profiel:

  • Je hebt een bachelordiploma in architectuur.
  • Je hebt minimaal 2-3 jaar relevante werkervaring.

Het aanbod:

  • Het totale jaarsalaris is circa € 80.000, afhankelijk van uw ervaring.
  • DKV biedt een groepsverzekering van 2%, waarmee u een cent kunt reserveren voor de toekomst om van uw oude dag te genieten.
  • Met een hospitalisatieverzekering voor het hele gezin kunt u elke dag van elkaar genieten zonder onvoorziene kosten.
  • Ook ontvang je een maaltijdcheque van 7 euro per dag zodat je met collega’s kan lunchen.
  • U krijgt een laptop of gebruikt deze privé.

Een nieuwe smartphone waarmee u gratis met klanten kunt communiceren en een perfecte balans tussen werk en privé kunt behouden.

Jaarlijks zijn er veel bedrijfsuitjes, waardoor je collega’s op verschillende manieren kunt ontmoeten. Dit zorgt voor een goede sfeer en een goede werkomgeving.

Gemotiveerd, gemotiveerd, ambitieus? ultra! Voor gemotiveerde mensen zoals jij heeft dit bedrijf veel carrièremogelijkheden!

https://www.vindazo.be/vacatures/projectleider-engineering.html