Uwindex
Image default
Webdesign

Wat kost een website?

Wat kost een website vragen wij ons af?! Voor ons bedrijfje hebben wij een nieuwe website nodig. Het is tegenwoordig zo belangrijk om vindbaar te zijn in Google en dus een mooie website te laten maken. Wij gaan nu voor het eerst een website maken dus hebben nog geen huisstijl of logo. Het is dus belangrijk voor ons om een bedrijf te kunnen vinden die ons website en logo kunt maken. We hebben helaas ook niet veel geld die wij kunnen uitgeven, dus zijn op zoek naar een bedrijf die goedkope websites kan laten maken. We hebben een bedrijf voor manicure en pedicure en werken vanuit huis. We zijn kleins begonnen, maar hebben nu eindelijk geld om een website aan te schaffen. En nu de vraag wat kost een website en wat wij precies er in willen zien?

Website laten maken

Nu willen wij dus als ik al zei een website laten maken. Een website bestaan vooral uit: vormgeving, techniek en content – de tekst waarmee jij gevonden wilt worden in google. content is dus heel belangrijk. Daarmee spreek je jouw doelgroep aan en probeer je daarvan potentiele klanten te maken. De content op je website kan je ook zelf schrijven of het laten schrijven door je webdesigner, die natuurlijk wat meer verstand daarvan hebt.

Websites kun je op twee verschillende manieren bestellen. Sommige worden gemaakt met een standard template ontwerpen en die worden aangepast in de gewenste huisstijl en andere maken een uniek website met eigen ontwerp die geen ander heeft. De eerste optie is de goedkopere en de tweede brengt veel kosten met zich mee.

Wat kost een website in het algemeen?

Maar, wat kost een website in het algemeen bleek een moeilijke vraag. Elke bedrijf bied natuurlijk verschillende dingen en ook verschillende prijzen hanteert voor het maken van een website.

Wij hebben de gewenste gevonden bi SiteToGo.nl en raden dit bedrijf ook aan andere!

Bezoek de website voor meer informatie : Klik hier