Uwindex
Image default
Zakelijke dienstverlening

Incassobureau Lunteren

Heb je een eigen bedrijf en moet je een incassobureau in Lunteren inschakelen? Lees dat mijn blog voor meer tips daarover. Je bent een ondernemer en bent natuurlijk druk met van alles. Helaas heb je klanten die weigeren om factuur bedragen te betalen, maar je wilt je geld natuurlijk wel binnen halen. Daarom kan je een incassobureau vinden en hun de opdracht geven om te zorgen jouw geld binnen te halen. Een incassomedewerker gaat dan namens jouw bedrijf achter de openstaande rekeningen aan. Zo zorgen zijn dat je het geld, waar je recht op hebt, ook krijgt. Maar hoe werk eigenlijk een incasso bureau en waar moet je op letten als je eentje gaat in schakelen?! 

Incassobureau Lunteren

Er zijn paar verschillende soorten. Men noemt het incassobureau, maar eigenlijk zijn er ook paar andere woorden voor deze dienst, namelijk: deurwaarder en advocatenkantoor horen ook bij. Een deurwaarder kan juridisch optreden, maar een advocatenkantoor kan je ook in schakelen voor je incassotraject.

Een incassomedewerker gaat dus beginnen met het sturen van aanmaningen en bellen naar de debiteur. Als je een incassobureau in Lunteren hebt die een “no cure no pay” regelement heeft hoef je hier niets extra voor te bepalen, stel het lukt niet. Echter is het wel nodig te bepalen op het moment dat de medewerker een deurwaarder gaan in schakelen.

Nadeel en voordeel

Er zijn natuurlijk ook voor- en nadelen bij alles. Hierbij ook een paar bij het incassobureau uit Lunteren. Het inschakelen van een bureau brengt helaas je relatie met de klant in gevaar. Je moet dus eerst bedenken in hoeverre deze klant nog waard is voor je bedrijf. Een brief van een incassomedewerker kan bij de debiteur een schrikeffect brengen en dus zorgen voor een snellere betaling.

Ik hoop dat je informatie hebt gevonden die je kan helpen bij het kiezen van een incassobureau in Lunteren. Succes!

Bezoek de website voor meer informatie : Klik hier