Uwindex
Image default
Vakantie

Wat er van A tot Z te doen is in omgeving Emmen

Woon je in omgeving Emmen? Ben je net verhuisd? Of ben je op vakantie en op zoek naar iets om te gaan doen met je vrienden, familie of gezin? Dan zijn er verschillende dingen in omgeving Emmen die je zou kunnen doen. In omgeving Emmen is er voor ieder mens met verschillende interesses of hobby’s wat wils. Ben je benieuwd wat er voor jou te beleven of doen is in omgeving Emmen? Lees dan verder. 

Afrika, maar dan in de omgeving Emmen

Ben je een echte Freek Vonk? Of ben je heel erg geïnteresseerd in wilde dieren? Dan is dierenpark Emmen iets voor jou. Ook is dit een aanrader voor als je kinderen hebt. Je kunt je hier namelijk de hele dag vermaken. Wildlands dierenpark is niet in omgeving Emmen te vinden, maar in Emmen! Hierdoor hoef je niet lang te reizen. Wat ook een voordeel is als je met kleine kinderen gaat. Zo kun je namelijk snel naar huis rijden wanneer een van de twee naar bed moet of wanneer je naar huis wilt gaan. In dierenpark Emmen kun je gaan slapen tussen de luipaarden, gaan jagen op je brood als een tijger of gaan klimmen in de bomen. Je kunt het zo gek nog niet bedenken. Bovendien zijn de dieren in Dierenpark Emmen niet allemaal achter glas te bewonderen, maar ook nog eens in een bus of boot. Hierdoor verplaats je je voor het gevoel naar Afrika, waar je de dieren in het wild ziet. 

Kunst met een grote K

Ben je heel creatief en hou je ervan om echte kunst te kunnen bewonderen? In omgeving Emmen zijn er verschillende museums die je zou kunnen bezoeken. Zo is er zelfs een Centrum beeldende kunst in omgeving Emmen. Hier is voor iedere kunstliefhebber iets te vinden. 

Game time

Ben je met je vrienden in de buurt van Emmen en zoek je iets actiefs om met zijn allen te gaan doen? In omgeving Emmen kun je lasergamen, escaperooms en paintballen op verschillende locaties. Hier kun je je uren vermaken, zonder dat je daadwerkelijk door hebt dat de tijd super snel voorbij gaat. Bovendien hoef je je niet zorgen te maken dat je heel ver hoeft te reizen, want deze zijn er gewoon verschillende plaatsen hiervoor te vinden. 

Terug in de tijd tijdens de Nijmeegse vierdaagse vanuit Emmen

Ben je iemand die juist op vakantie ervan houdt om fysiek bezig te zijn en lekker te wandelen? De Emmerdennen route is een bekende route die begint in het centrum van Emmen. Van het centrum van Emmen loop je richting het natuurgebied de Emmerdennen. De Emmerdennen is een van de oudste bossen van Drenthe. Hier kom je bovendien langs hunebedden en grafheuvels.

 

Wil je langer in de buurt blijven? Blijf dan een nacht in Hotel Emmen.