Uwindex
Image default
Vakantie

Ontdek alle mogelijkheden van deze camping bij Bergen op Zoom

Bent u op zoek naar de ideale camping om er even tussenuit te gaan in eigen land? Dan is deze mooie camping bij Bergen op Zoom absoluut waar u naar op zoek bent. Camping Dassenplas ligt op een steenworp afstand van deze prachtige vestingstad en biedt u daarmee alle mogelijkheden voor een heel diverse vakantie in eigenland. U bezoekt eenvoudig de nabijgelegen steden, maar ook Antwerpen is niet al te ver van uw tent verwijderd. Wordt het een mooie zonnige dag? Dan bent u snel bij een nabijgelegen Zeeuws strand. Hiermee is het dus de ideale uitvalsbasis voor iedereen.

De natuurliefhebber kan hier zijn hart ophalen

Houd u van wandelen, fietsen of zelfs paardrijden? Dan is dit de ideale omgeving om een weekje, of langer te vertoeven. Camping Dassenplas ligt namelijk vlakbij het natuurgebied de Brabantse Wal. Dit een zandrug met wilde begroeiing die loopt van Ossendrecht tot Steenbergen. Hiermee is het een ideaal pad om over te wandelen of te fietsen en uw dag door te brengen in de natuur. De camping zelf is een echte boerencamping. Dat wil zeggen dat de staplaatsen van de camping op een weiland zijn. U zult dus echt te midden van Oer Hollands landschap verblijven. Moet u inkopen doen? Dan kan dat heel goed in de nabijgelegen steden zoals Bergen op Zoom, Halsteren en Steenbergen bezoeken vanuit de camping.

Ervaar alle gemakken van een vakantie in eigen land

Het is niet voor iedereen weggelegd; een vakantie in het buitenland. Daarom is het zo fijn om naar een mooie camping nabij Bergen op Zoom te gaan. Hier heeft u namelijk de ervaring van een heel andere omgeving, met alle gemakken van een binnenlandse vakantie. U kunt gewoon naar een supermarkt gaan van uw vertrouwde keten, u hoeft geen andere taal te spreken en geen urenlange rit in de auto te maken. Waar wacht u nog op? Reserveer snel uw plek op deze kleinschalige camping.