Uwindex
Image default
Rechten

Juridisch advies bij een scheiding

Wanneer u op zoek bent naar juridisch advies bij een scheiding bent u bij Van der Loeff aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring met het oplossen van scheidingszaken en kunnen u daarom advies op maat bieden. Door onze ervaring weten wij hoe we specifieke zaken aan moeten pakken om deze tot een goed einde te brengen.

Er zijn zaken die bij een scheiding geregeld moeten worden en daarvoor kan een derde partij nodig zijn. Dit zorgt ervoor dat deze zaken snel en professioneel geregeld worden. Hieronder vertellen wij u graag meer over onze dienstverlening.

De dienstverlening van Van der Loeff

Wanneer u gaat scheiden is dit vaak een erg emotionele kwestie. Het is echter zaak dat u niet uit deze emotie gaat handelen om verkeerde beslissingen en conflicten uit de weg te gaan. Het kan daarom van pas komen om een juridische partner met kennis van zaken in te schakelen.

Als echtpaar heeft u samen iets opgebouwd en is het belangrijk om op een goede manier uit elkaar te gaan. Onze rol als echtscheidingsadvocaat is om op te komen voor beide belangen (als gezamenlijke advocaat), zodat alles op een eerlijke, en voor beide partijen gunstige manier verdeeld kan worden.

Mocht u er alleen voor staan en wilt uw ex-partner niet meewerken, zullen wij daadkrachtig procederen om tot het gewenste resultaat te kunnen komen. Bij een echtscheiding is het namelijk belangrijk om duidelijke afspraken te maken voor de afwikkeling. Het heeft te allen tijde onze voorkeur om met de andere partij in gesprek te gaan om tot goede afspraken te komen. Mocht dit niet mogelijk blijken zal de rechter hier een beslissing over maken.

Meer informatie? Neem contact op!

Wilt u meer informatie over juridisch advies bij scheiden of heeft u vragen over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder en staan u graag bij.

https://www.vanderloeff.nl/