Uwindex
Image default
Woning en Tuin

Mijn ervaringen met schuifpuien Schipper

Hallo, wij zijn de familie van Bovendoorn en reviewen schuifpuien van Schipper vandaag. Wij wonen in een rijtjeswoning en hebben een leuk tuintje op het zuiden. Een tijdje geleden besloten we de achterdeur te veranderen met schuifpuien, want het leek ons een leuke verandering in ons huis. Zo zijn we begonnen met was research. Al snel kwamen we bij Schipper Ede. Alles zag er professioneel uit en wij wonen zelf in Veenendaal, lekker dichtbij dus. We besloten een datum te prikken en een afspraak te maken.

De dag van de schuifpuien

Ze gezegd, zo gedaan. Op een donderdag kwam Schipper inderdaad met een busje met de onderdelen van de schuifpuien. Wij gingen een dagje weg met de kids en zij konden ondertussen de nieuwe schuifpuien monteren. We hebben zelf weinig voorbereidingen hoeven treffen. Sommige meubels hebben we verplaatst, maar verder konden we eigenlijk meteen vertrekken. We hebben de werkers binnen gelaten en zijn vervolgens zelf vertrokken. We hadden een leuk dagje in de dierentuin en werden rond etenstijd gebeld. Ze waren al klaar! Na een bezoekje aan de McDonald’s met de kids zijn we weer naar huis gereden. We troffen een schoon huis aan. Alles was ontzettend netjes afgewerkt. We konden allebei niet geloven dat het zo makkelijk was gegaan. Natuurlijk kost het wel een hele dag, maar wij hadden verwacht dat het veel meer moeite zou kosten. De afwas was zelfs gedaan.

Aanrader Schipper

Wij zijn erg tevreden met onze schuifpuien. We zijn nu ongeveer twee weken verder en de kinderen vinden het prachtig om zo naar buiten te kunnen. Ik weet niet goed waarom, maar ze hebben er veel plezier mee. Het was heel fijn om te zien dat alles inbegrepen was. Ze deden de montage bijvoorbeeld helemaal zelf. Uiteindelijk hebben we 1975 euro betaald voor alles. Dit is best wel een mooie prijs. We kunnen daarom Schipper Ede ook aan iedereen aanraden. Soms hoor je wel eens vervelende verhalen tijdens een verbouwing, maar alles ging precies zoals afgesproken. We hopen hier nog jaren plezier van te hebben met ons gezinnetje. Schipper Ede, heel erg bedankt!

Bezoek de website voor meer informatie : Klik hier