Uwindex
Image default
Woning en Tuin

Lamelparket bij Bax Houthandel kopen

Laatst ging ik bij Bax Houthandel lamelparket kopen. Ik kreeg namelijk een tip van iemand die aangaf, nadat ik had verteld dat ik een vloerenwinkel zoek voor een nieuwe vloer, om langs te gaan bij een showroom van Bax Houthandel. Maar eerst heb ik even rondgekeken op de website om te zien welke houtsoorten zij hebben. En daar stond inderdaad ook lamelparket tussen! Daar ben ik namelijk heel erg geïnteresseerd in omdat dat er momenteel bij mij ook in ligt. En dat heeft het heel lang gehouden. Maar helaas is het inmiddels aan vervanging toe. Daarom ben ik dus op zoek naar een vloerenwinkel.

Lamelparket van Bax

Ik zocht snel het lamelparket van Bax Houthandel op. En daar zag ik bij voorbeelden dat het namelijk een heel natuurlijke look heeft. Dat past naar mijn mening ook perfect bij mijn woninginrichting wat betreft de meubels en accessoires. Vervolgens zag ik dat ze een wat licht bruine versie hadden en iets wat iets meer richting grijs ging. Persoonlijk vind ik laatstgenoemde wat mooier. En ook zag ik dat het mogelijk was om het als visgraat in mijn woning te laten leggen. Ideaal! Ik ben dan ook niet die voorkennis naar een vestiging van hun toe gegaan.

Naar de showroom

Bij de showroom werd ik hartelijk welkom geheten. Vervolgens ben ik naar het lamelparket gegaan en heb ik mij laten adviseren door een medewerker van Bax Houthandel. Perfect! Want diegene bleek echt veel kennis te hebben van houten vloeren. Daarbij vroeg hij ook of dat ik liever wat bredere planken wil hebben, of smallere. Vervolgens liet hij mij voorbeelden zien en vond ik de brede heel erg mooi! Daar heb ik dan ook voor gekozen. En vervolgens hebben ze die als een visgraat bij mij in de woning gelegd.

Ik kan iedereen Bax Houthandel voor lamelparket dan ook van harte aanbevelen!

Bezoek de website voor meer informatie : Klik hier