Uwindex
Image default
Dienstverlening

Gratis Arbodiensten vergelijken?

Laatst ging ik arbodiensten vergelijken op de site van Arbomakelaars.nl. Ik was namelijk opzoek naar een partij die gratis arbodiensten onderzoekt en de beste, op jouw wensen aangesloten aan mij zou tonen. Ik heb namelijk geen flauw idee wat ik in een arbodiensten bureau moet zoeken. Bij de arbomakelaar krijg je drie onafhankelijke offertes waarvoor he alleen maar een contactformulier voor moet invullen op de website van arbomakelaar.nl. En al snel werd er contact met mij opgenomen, en een paar dagen later ontving ik de drie offertes, die geheel op mijn wensen en behoeften waren aangesloten. Ben jij geïnteresseerd in arbodiensten vergelijken en zo ook in mijn ervaringen met de arbomakelaar? Lees dan verder!

Arbodiensten vergelijken bij de Arbomakelaar

Zoals ik al zei ging ik arbodiensten vergelijken en was ik dus opzoek naar een partij welke de arbodiensten voor mij kon bijhouden. En sinds afgelopen week ben ik in contact met 1 van de aangeschreven kandidaten door de arbomakelaar. Ik kwam bij de Arbomakelaar terecht door te Googlen op arbodiensten vergelijken. Ik ben, tot op de dag van vandaag in het bezit van een klein marketingbureau en heb 8 werknemers in dienst. Ik werd door een vriend getipt om een arbodienst te zoeken om zo de ziekteverzuim tegen te gaan. Echter had ik geen idee waarop ik moest letten dus ik was opzoek naar een soort intermediair. En die heb ik gevonden bij de Arbomakelaar.

Contact met de Arbomakelaar

Ik had het contactformulier ingevuld van arbodiensten vergelijken en al snel werd ik gebeld door een van de medewerkers die nog wat vragen met mij doornam. Nadat we dit gedaan hadden zou hij van de meest geschikte kandidaten een offerte opsturen. en zoals beloofd ontving ik deze vrij snel. de offertes waren geheel op mijn wensen aangepast. Ik had besloten voor optie 3 te kiezen deze was namelijk het goedkoopst en sloot aan op mijn wensen.

Ben jij ook op zoek naar zo’n partij neem dan snel contact op met de arbomakelaar.

Bezoek de website voor meer informatie : Klik hier