Uwindex
Image default
Dienstverlening

Laat de taxatie van uw woning doen door een makelaar in Delft

Als u van plan bent om uw huis te verkopen, maar ook voor het afsluiten van een nieuwe hypotheek kunt u contact opnemen met V&W Makelaars in Delft. Zij zijn een ervaren makelaar in regio Delft en kunnen een taxatie van uw huis perfect voor u uitvoeren. Zo kunt u bij de kredietverstrekker aantonen wat de waarde van de woning is en kan de financiering die u wilt hopelijk snel worden geregeld. Als het gaat om de financiering voor een verbouwing dient u hiervan in bepaalde gevallen ook een begroting te overleggen. Het is natuurlijk altijd gunstig dat uw huis na een verbouwing doorgaans meer waard wordt.

Snel een afspraak maken voor een taxatie

U kunt bij V&W Makelaars in Delft direct online aangeven dat u uw woning wilt laten taxeren. Hiervoor is een speciaal formulier beschikbaar. Vul uw gegevens in en er wordt door de makelaar in Delft contact met u opgenomen om een afspraak te maken. Bij het uitvoeren van een taxatie worden verschillende factoren meegenomen. Uiteraard het soort woning, de leeftijd van het huis, de algemene staat van onderhoud en de ligging. Al deze aspecten tellen mee bij het bepalen van de waarde. Als u weet wat uw huis waard is dan weet u of u de gewenste financiering kunt krijgen, bijvoorbeeld voor een verbouwing of groot onderhoud.

Een waardebepaling of taxatie is tijdgebonden

Houd er rekening mee dat een waardebepaling niet hetzelfde is als een taxatie. Een waardebepaling betreft een globaal oordeel dat vaak kosteloos door makelaars wordt gedaan. Een taxatie levert een uitgebreid waardeoordeel op en hiervan krijgt u een rapport. Hieraan zijn uiteraard wel kosten verbonden. De makelaar in Delft kan u hierover vooraf informeren. In sommige gevallen zijn deze kosten aftrekbaar voor de Inkomstenbelasting. Meer informatie over de taxatie van uw woning vindt u op de website van de makelaar in Delft.