Uwindex
Image default
Winkelen

Hoe maak je je badkamer luxueus?

We hebben een belangrijke verschuiving gezien in de manier waarop we over badkamers denken sinds de uitbraak van Corona. Badkamers zijn niet meer alleen functionele ruimtes waar we onze dagen beginnen en eindigen; ze worden steeds meer gezien als wellnesscentra waar we kunnen ontspannen, ontsnappen, revitaliseren en genezen. Dit heeft niet alleen een grote invloed gehad op hoe ze eruit zien, maar ook op hoe we ze inrichten. Badkamers moeten gastvrije en rustige ruimtes zijn die aantrekkelijk zijn ingericht, maar dit mag nooit ten koste gaan van het functioneren van de ruimte. Of je nu van plan bent je badkamer te moderniseren, een doucheruimte te verbeteren, of een onderbenutte ruimte om te toveren tot een prachtige ensuite, er is nu een overvloed aan badkamer ideeën toegankelijk om aan jouw smaak te voldoen, variërend van kleuren tot materialen tot afwerkingen tot vormen en maten. Hieronder staan twee functies die je kan toevoegen die je badkamer waarschijnlijk niet heeft. Lees dit artikel voordat je je badkamerkits bij SDeal.nl haalt.

Voeg een Spa toe

Badkamer design concepten zijn getransformeerd in heiligdommen voor de ultieme hedonistische ontspanning als onderdeel van de wellness-beweging. Spa badkamers bieden een toevluchtsoord waar men kan ontspannen en tot rust komen in een luxe omgeving. De essentie van spa badkamers is om te kunnen ontspannen en tot rust komen in een luxueuze omgeving. Het gebruik van grote badkuipen en meerdere douchekoppen in natte ruimte-stijl douches, evenals de voortdurende populariteit van dubbele badmeubels met luxe marmeren, granieten of kwarts aanrechtbladen en diepe onderbouw wastafels, zijn voorbeelden van hoe klanten badkamer luxe naar een hoger niveau tillen. Kies een extravagant bad met een kroonluchter erboven om een dramatisch brandpunt te creëren in je spa-ontwerp voor een maximale impact.

Installeer een saunaruimte

Een sauna is het ultieme welzijn, met droge warmte die de spieren kalmeert en helpt om lichaam en geest te ontstressen. Maar hoewel de standaard houten kist goed is voor een thuis gymnastiek, kan het overweldigend zijn in een badkamer thuis. Zoek in plaats daarvan naar ontwerpen met aantrekkelijke lambrisering of zelfs glazen wanden voor je eigen wellnessruimte. Met een grotere selectie van hardhouten afwerkingen dan ooit tevoren, kan een sauna nu worden geïntegreerd in je beoogde schema in plaats van te worden gedwongen om erin te passen. Er is een modulair ontwerp dat geschikt is voor oplossingen op maat als je dat wilt proberen. Het heeft enorme glazen panelen van vloer tot plafond en een glazen dak die samen een verbluffend lichte en luchtige omgeving creëren. Als extra bonus kan dit type sauna worden aangepast met verschillende houtsoorten, gekleurde LED-verlichting en audio luidsprekers.