Uwindex
Image default
Winkelen

Kappers in Voerendaal

Voerendaal is een prachtig dorp in het zuiden van Limburg. Het is een plek waar je kunt genieten van de mooie natuur, de gezellige sfeer en natuurlijk de vele kapperszaken. In dit artikel zullen we enkele van de bekendste kappers in Voerendaal bespreken.

Hair Studio Marieke

Als je op zoek bent naar een professionele kapper die altijd op de hoogte is van de laatste trends, dan is Hair Studio Marieke de place to be. Marieke heeft jarenlange ervaring in het kappersvak en weet precies hoe ze jouw haar moet knippen, kleuren of stylen. Met haar vriendelijke persoonlijkheid zorgt ze ervoor dat je je meteen op je gemak voelt. Hair Studio Marieke bevindt zich aan de Dorpsstraat 10 in Voerendaal.

Salon De Haarkamer

Salon De Haarkamer is een knusse kapsalon waar persoonlijke aandacht centraal staat. Eigenaresse Linda neemt uitgebreid de tijd om naar jouw wensen te luisteren en geeft professioneel advies. Of je nu een nieuwe coupe wilt of je haar wilt laten kleuren, bij Salon De Haarkamer ben je in goede handen. Je vindt deze gezellige salon aan de Kerkstraat 5 in Voerendaal.

Kapsalon Trendy

Voor de laatste haartrends ben je bij Kapsalon Trendy aan het juiste adres. Eigenaar Mark is altijd op de hoogte van de nieuwste technieken en stijlen, en weet dit als geen ander toe te passen op jouw kapsel. Bij Kapsalon Trendy kun je terecht voor knippen, kleuren, föhnen en nog veel meer. Je vindt deze moderne kapsalon aan de Markt 15 in Voerendaal.

Als je op zoek bent naar een goede kapper in Voerendaal, dan heb je genoeg keuze. Naast de genoemde kapperszaken zijn er nog vele andere kapsalons te vinden in het dorp. Of je nu op zoek bent naar een trendy kapsel, een klassieke coupe of een nieuwe haarkleur, in Voerendaal vind je altijd wel een kapper die aan jouw wensen voldoet.

Conclusie

Voerendaal heeft een uitgebreid aanbod aan kapperszaken. Of je nu houdt van trendy kapsels of juist een traditionele look, er is altijd een kapper die bij jou past. Hair Studio Marieke, Salon De Haarkamer en Kapsalon Trendy zijn slechts enkele van de vele kappers in Voerendaal die bekend staan om hun vakkundigheid en klantvriendelijkheid. Dus, wacht niet langer en maak snel een afspraak bij één van deze kappers in Voerendaal!

Meer informatie over kappers in Voerendaal vind je op lokaalnieuwsvoerendaal.nl.