Uwindex
Image default
Sport

Arjen Robben neemt tegen PSV tijd voor zijn bedrukte drinkbidon

Bij het Champions League Bayern Munchen – PSV nam Arjen Robben even lekker de tijd om een zijn bedrukte bidon van zijn club leeg te drinken. De voetballer, bekend om zijn trucs en zijn gedurfde rushes was wederom matchwinner voor Bayern Munchen in de het 4-1 gewonnen duel in de Champions League. De nummer 10 van de Beierse ploeg liet zich tijdens het spel even buiten de lijnen even behandelen en nam uitgebreid de tijd om zijn drinkbidon te legen.

Drinkbidon leeg drinken tijdens blessurebehandeling

Bayern Munchen was in het duel oppermachtig tegen de Eindhovenaren en had geen trucs nodig om PSV te verslaan in deze groep waarin ook Barcelona and Rostov uit Rusland zitten. De Eindhovenaren werden verwezen naar de strijd om plek drie, in dat geval zou ik nog wat bedrukte bidons leegdrinken om tot een goede prestatie te komen. De Duitse fysio heeft altijd een mooie krat met drinkbidons bij zich om de mannen van water te voorzien. Wellicht zat er wel bier in want in de October feestmaand weet je het maar nooit in Beieren

Drinkwater houd je fit

Deze maand is het volop feest in Duitsland tijdens de Oktoberfesten waar bier wordt gedronken als water. De heren van Bayern Munchen zullen hun bidons echter moeten vullen met wonderwater om de ploeg van voormalig Bayern coach Pep Guardiola te verslaan. De Britten maken in de Premier League een goede indruk in de race om het kampioenschap. Maar de Duitse ploeg heeft eveneens een waanzinnige samenstelling dankzij coach Carlo Ancelotti. Ook hij zal zijn bedrukte bidon met water vullen om zijn team scherp te houden tegen Manchester City.

Lees meer over sportvoeding in een bidon en bestel je eigen bidon online.

 

Bezoek de website voor meer informatie : Klik hier