Uwindex
Image default
Dienstverlening

Zit je toilet verstopt in Breda? Lees dan hier de oplossing!

Een verstopte wc is wel ongeveer het laatste wat je kunt gebruiken. In huis ben je er van afhankelijk, vaak heb je wel een tweede, maar met een toilet minder wil je niet blijven zitten. Zelf proberen je toilet te ontstoppen is een optie, maar wil je gegarandeerd succes? Laat de wc ontstoppen door een professional in de gemeente Breda. Doordat ze bij jou uit de buurt komen zijn ze vaak dezelfde dag al bij je thuis!

Oorzaken verstopt toilet

Een verstopt toilet kan veel verschillende oorzaken hebben, maar de meeste verstoppingen hebben dezelfde oorzaak. Een verstopt toilet wordt meestal veroorzaakt door te dik toiletpapier, maandverband in de leiding en voedselresten. Hoe dikker het toiletpapier is, des te moeilijker is het te verwerken door de leiding. Maandverband moet je eigenlijk ook zien als dik toiletpapier, dit wordt niet verwerkt in de leiding en kan vast komen te zitten. Ook zijn er veel mensen die resten van het eten door het toilet spoelen, maar wanneer hier grotere stukken in zitten, kan dit ook tot een verstopping leiden. Vaak is de combinatie van deze 3 oorzaken de uiteindelijke oorzaak.Ben je op zoek naar een plaatselijke ontstoppingsdienst die snel langs kan komen? Zoek niet verder, maar bel rioolservice Breda!

Wat doet de ontstoppingsdienst?

Zodra je de ontstoppingsdienst inschakelt maken ze een afspraak met je en in geval van spoed komen ze ook ‘s avonds, in het weekend en zelfs ‘s nachts! De ontstopper gaat eerst een inspectie doen om de oorzaak te achterhalen. Met een camera wordt de verstopte leiding onderzocht, daarna wordt een plan van aanpak opgesteld en na akkoord van jou gaan ze aan de slag. Een normale verstopping is over het algemeen binnen een half uur tot een uur verholpen, uiteraard kan er ook meer aan de hand zijn. Naast verstopping kan er ook sprake zijn van schade of verzakking van de leiding, in zo’n geval is er meer tijd en moeite nodig om dit op te lossen. Eventuele schade en verzakkingen komen aan het licht tijdens de inspectie van de leiding! Blijf vooral niet te lang zitten met een verstopt toilet, maar schakel snel een expert in!

 

Bezoek de website voor meer informatie : Klik hier