Uwindex
Image default
Architectuur

Lichtkoepel

In moderne woningen wordt er steeds vaker gebruikt gemaakt van een lichtkoepel om zo meer natuurlijk licht in het huis te laten. Zo hoef je in ruimte dat normaal donker zijn overdag geen licht meer aan te doen.

De badkamer ir een van de ruimtes dat niet goed verlicht is omdat er geen grote raampartijen zijn om licht naar binnen te laten. Privacy is een reden om geen grote raampartijen in de badkamer te bouwen omdat je niet van buitenaf bekeken wil worden maar een lichtkoepel geeft je privacy. Door een lichtkoepel in de badkamer komt er natuurlijk licht door het plafond en heb je privacy omdat niemand erdoor naar binnen kan kijken. Zo zijn er meer ruimtes waar een lichtkoepel een goed alternatief is.

Je hoeft natuurlijk niet in een moderne woning te wonen om een lichtkoepel te hebben want je kunt het ook in je eigen woning laten bouwen. Een lichtkoepel plaatsen is mogelijk bij haast iedere type woning en je bepaald helemaal zelf waar het komt. Zo kun je het in de badkamer laten plaatsen of een andere ruimte waar je denk dat er meer natuurlijk licht nodig is. Je kunt natuurlijk ook meerdere laten plaatsen in verschillende ruimtes in het huis.

Bezoek de website voor meer informatie : Klik hier