Uwindex
Image default
Verbouwen

Schade aan het pand? Doe de bouwkundige keuringen in Amsterdam!

Heeft je pand schade opgelopen? Dan is het uitvoeren van een van de bouwkundige keuringen in Amsterdam een goed idee. Het geeft je namelijk inzicht in de schade die je hebt opgelopen. Dat betreft de plaats van waar de schade zit, maar ook wat de reparatie hiervoor gaat kosten. Het kan zijn dat een woning of een pand schade oploopt door het toedoen van een ander of door een stormschade. In dit geval heb je veel te regelen en kunnen de bouwkundige keuringen in Amsterdam hierbij niet missen. Je hebt vaak recht op een schadevergoeding wanneer je te maken hebt gekregen met een dergelijke situatie. Door de bouwkundige keuringen in Amsterdam te laten uitvoeren kan je laten bekijken hoeveel recht je hebt op een schadevergoeding. 

Schadevergoeding

Soms wordt er gewoon een bedrag voor een vergoeding op tafel gegooid, maar wordt er niet goed gekeken naar de daadwerkelijke schade die er is opgelopen. Door middel van het uitvoeren van bouwkundige keuringen in Amsterdam kom je erachter wat de daadwerkelijke prijs is aan schade dat je moet worden vergoed. Je hebt zo een eerlijke vergoeding in ontvangt te nemen en kan je ook de schades laten uitvoeren. Je weet niet alleen hoeveel de schade kost, maar je weet ook precies waar de schade zit en wat er aan vervanging toe is. 

Rapport

De bevindingen die worden gemaakt tijdens de bouwkundige keuringen in Amsterdam worden vastgelegd in een daarvoor bestemd rapport. De meeste kosten van het onderzoeken van de bouwkundige keuringen in Amsterdam wordt ook nog vergoed door een verzekeraar wanneer er sprake is van een schade door het toedoen van iemand anders. Wil je ook de keuring laten doen? Dan kan je contact met hen opnemen en kan je een afspraak inplannen om dit zo snel mogelijk te laten uitvoeren.