Uwindex
Image default
Dienstverlening

Kuiper en Zonen BV helpt mij uit de brand

Kuiper en Zonen BV, is er als je hen nodig hebt. Het is nu 23 jaar geleden sinds ik mijn eigen bedrijf startten. Ik begon als net afgestudeerde student in mijn eentje in een kleine ruimte. De jaren die volgde begon mijn onderneming steeds meer te groeien. Na een poosje had ik 10 werknemers en een grote vaste activa. Nog enkele jaren later groeide mijn bedrijf uit naar twintig werknemers. Ondanks dat ik er enorm van genoot dat mijn bedrijf zo goed ging vond ik het ook wel een beetje spannend. Zo werkt ieder bedrijf met pieken en dalen, als je meer werknemers hebt dan is de verantwoordelijkheid groter en groter. Ondanks deze angst bleef mijn bedrijf maar groeien. Tot mijn grote geluk is mijn bedrijf nooit in de buurt geweest van de afgrond. Toch zijn er wel enkele dingen waar ik niet zo’n fan van ben. Zo heb je erg veel keuringen. 

Keuringen

Pas moest ik een ketel van mij laten keuren. Dit is erg vervelend omdat ik tijdens deze keuringsperiode de ketel niet kon gebruiken terwijl ik hem wel nodig had. Ik moest hier snel een oplossing voor verzinnen. Ik zocht snel het een en ander op het internet op en kwam terecht bij Kuiper en Zonen BV. 

Kuiper en Zonen BV

Kuiper en Zonen BV is een bedrijf gespecialiseerd in allerlei soorten ketels. En tot mijn grote geluk biedt Kuiper en Zonen BV ook huurketels aan. Deze huurketels kun je huren als je in een keuringperiode zit. Ik heb Kuiper en Zonen BV meteen bericht en vertelde hun mijn situatie en mijn haast. Ik kreeg heel snel antwoord en ze vertelde me dat ze me heel snel konden helpen.

De service van Kuiper en Zonen BV

Het duurde niet lang of Kuiper en Zonen BV stond op mijn stoep. Het is ongelofelijk hoe snel Kuiper en Zonen BV mij uit de brand geholpen heeft. Ik ken weinig bedrijven die zulke service aanbiedt zoals zij dat doen. Zit je in een zelfde soort situatie? Dan weet je dat je bij Kuiper en Zonen BV terecht kunt.