Het make up jaar 2018 is kleurrijk

De lente weet wat we willen: frisse kleuren. We hebben met een inhaalslag te maken, vooral na een winterseizoen vol met diepe, donkere kleuren, glitter- en glinstertinten. We nemen afscheid van goud, koper en co. en gebruiken pastel kleuren en zijn niet bang om kanariegele tonen in het gezicht te combineren.

Een vrolijk roze op de lippen, een gele ooglidlijn en een vleugje grasgroen op de oogleden, dat is leuk! Als je het discreter wilt, in plaats van het te combineren, kun je je concentreren op één kleur: rosé op lippen en oogleden, kersenrood of saliegroen als ooglidlijn. Alles is toegestaan. Het belangrijkste is KLEUR!

De kleuren worden helderder en intenser. Kleur wordt gebruikt als modestatement in make-up: als eyeliner, mascara of lippenstift. Het is spannend dat speciale effecten op de voorgrond staan: Absoluut trendsettend zijn extreem matte, glinsterende, maar ook metallic effecten.

Een natuurlijke look

Als je je on opgemaakt voelt in een complete natuurlijke look, kun je een eyeliner onder je oog zetten. De wimpers blijven schoon. Het is de trend om één eigenschap te benadrukken en de rest van het gezicht volledig natuurlijk te laten.

Overal oogschaduw

Leuk voor de dapperen onder ons: ook al ziet het er ongezond uit, het is eigenlijk modern om in 2018 met oogschaduw te spelen. Het kan meer dan alleen onze ogen sieren!

Bezoek de website voor meer informatie : Klik hier

Voedingssupplementen voor jou en mij

Gezond worden en blijven is een ware trend van de afgelopen jaren en veel mensen houden zich ermee bezig. Het is natuurlijk ook echt van deze tijd om gezond te leven en daar zijn heel veel manieren voor. Door het ontstaan van de verschillende fastfoodketens, het gebrek aan tijd om een gezonde maaltijd te koken en tekort aan vitamines zijn er producten die jou kunnen stimuleren en kunnen helpen met gezond te blijven. Voedingssupplementen zijn producten die jou op deze manier kunnen helpen en bijvoorbeeld verschillende vitamines en mineralen kunnen laten aanmaken in jouw lichaam. Zo krijg je toch nog even snel dat extraatje wat je nodig hebt en blijft jouw gezondheid in goede staat!

Er zijn verschillende leveranciers in deze markt en dit product is er één van. Dit is één van de meest exclusieve leveranciers op het gebied van voedingssupplementen en heeft een erg groot assortiment aan producten met hele hoge kwaliteit. De wensen en behoeftes van de mens staan centraal in de ontwikkeling van de producten van now foods en zijn van erg hoge kwaliteit, maar ook voor een betaalbare prijs. Dit is een erg mooi gegeven en daarom is deze leverancier ook zo populair. In de Verenigde Staten is het de grootste leverancier van natuurlijke voedingssupplementen en maakt in Europa steeds meer naam. In Nederland wordt de populariteit ook hoger door de hoge kwaliteit producten die zij aanbieden.

Een andere leverancier  met hoge kwaliteit producten uit de Verenigde Staten is topvitamins.nl. Healthy Origins is een leverancier die hoge kwaliteit producten in haar assortiment heeft, waarbij de ingrediënten die worden gebruikt in de producten heel belangrijk is. Ze claimen een belang te hebben bij een betrouwbare herkomst van de ingrediënten en dat is een goed teken. Dit bedrijf is tevens de grootste van de Benelux op dit moment en staat internationaal bekend als een hoge kwaliteitsmerk.

Het belang van voedingssupplementen ligt natuurlijk aan jezelf, maar het gebruik ervan kan je beter op de goede manier doen. Kies dus voor één van deze twee internationale toppers!

 

Bezoek de website voor meer informatie : Klik hier

Libido verhogen man op leeftijd

Mijn vrouw en ik kregen verkering toen we allebei 19 jaar oud waren en we zijn nu 43 jaar bij elkaar. We hebben ondanks of juist dankzij al die jaren samen altijd een zeer actief en afwisselend liefdesleven gehad, met flirten, uitdagen en vrijen. Vele vrienden zeggen nog altijd dat we net doen alsof we op onze honeymoon zijn. Het is echter het laatste jaar afgenomen.

Het is nog steeds heerlijk wanneer we het doen, maar het gebeurt wat minder. Dit is iets dat we allebei jammer vinden omdat het altijd wel de spil van ons huwelijk is geweest en wilden er aan gaan werken. I heb wel eens Vi4gra geprobeerd maar dat is toch echt iets voor mensen met een lichamelijke storing. We zijn op zoek naar iets voor ons beiden.. Iets wat de liefdes lust verhoogt zonder al die nare bijwerkingen van Vi4gra of dergelijke medicijnen. Heeft iemand een idee voor ons?

Voordelen van je libido verhogen:

– Je krijgt meer zin erin!

– Meer energie, dankzij libido verhogen

– Je voelt jezelf wederom gelukkiger

– Je relatie zal weer herrijzen!

 

 

 

Bezoek de website voor meer informatie : Klik hier