Uwindex
Image default
Aanbiedingen

Op zoek naar Van der Valk hotels in of nabij Breda? Kom naar Princeville!

Van der Valk Hotel Princeville biedt met haar diverse themasuites en vele faciliteiten alles wat u nodig heeft als u op zoek bent naar hotels in Breda. Wilt u een luxe kamer die een en al comfort uitstraalt en een douche waarvan u kunt genieten na een dag sightseeing in Breda? Dan is dit hotel de oplossing. Kies uit de vele kamers, zoals een suite met open of gesloten badkamer, een familiesuite, een champagnesuite, een wellness-suite of een van de vele landensuites en geniet van alles wat dit hotel u te bieden heeft. Ook als u voor een zakelijke bespreking een hotel nodig heeft, dan is het goed om te weten dat dit hotel zaalverhuur in Breda biedt. Naast de luxe kamers wordt u ook verwend met een heerlijke cocktail uit de hotelbar of een culinair driegangendiner uit het restaurant. Wilt u na een vergadering of een dag shoppen een plons nemen in een verwarmd zwembad? Ook dan is dit een van de hotels in Breda waar dit helemaal mogelijk is!

Alles in het kader van duurzaamheid

Een van de vele punten waar veel belang aan wordt gehecht is de duurzaamheid tegenwoordig. Van der Valk Hotel Princeville is een van de hotels in Breda waar duurzaamheid hoog in het vaandel staat. Zo is dit hotel in bezit van de gouden Green Key. Dit houdt in dat ze de druk op het milieu zo minimaal houden. Zo wordt de hotelkamer pas verwarmd, verkoeld en verlicht als u de hotelsleutel in het stopcontact steekt. Ook bezit dit hotel waterbesparende douchekoppen en worden de linnen niet elke nacht, maar elke drie nachten verwisseld. Bent u hier voor een zakenuitje? Dan ziet u de duurzaamheid ook terug bij de zaalverhuur in Breda en dit kunt u dus ook trots tegen uw collega’s zeggen. Een van de andere vele pluspunten van dit hotel is dat het in de natuur ligt. U bent binnen een mum van tijd in het bos, maar ook in het centrum van de stad. De ligging is daardoor ideaal voor elk type mens. De redenen om van alle hotels in Breda te kiezen voor Van der Valk blijven alleen maar toenemen!

Bekijk de beschikbaarheid en boek een kamer

Wilt u een hotel met zaalverhuur in Breda of zoekt u naar hotels in Breda met minstens vier sterren? Kom dan naar Van der Valk Hotel Princeville en al uw vragen worden met ‘ja’ beantwoord. Bekijk of uw gewenste data beschikbaar zijn en boek eenvoudig online uw verblijf. Als u vragen heeft, kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met de medewerkers.