Uwindex
Image default
Aanbiedingen

iPhone 7 scherm vervangen

De iPhone 7 is in 2016 voor het eerst uitgekomen als de opvolger van de iPhone 6S. Deze iPhone heeft veel meer extra features dan zijn voorganger, waaronder een waterdicht design. Alhoewel de iPhone 7 al een tijdje geleden op de markt is gebracht, wordt de smartphone nog steeds door veel mensen gebruikt. En als een smartphone zo lang in gebruik is dan is de kans groot dat het apparaat van tijd tot tijd een nieuw onderdeel nodig heeft. Een van de meest essentiële onderdelen van een iPhone 7 is zijn scherm, maar dat is tegelijkertijd ook zijn meest kwetsbare onderdeel. Als het scherm onverhoopt beschadigt wil je het mankement waarschijnlijk zo snel mogelijk verhelpen en het iPhone 7 scherm vervangen.

 

Waarom is een iPhone 7 scherm vervangen een goed idee?

De iPhone 7 heeft een scherm van 4,7 inch, net groot genoeg om te gebruiken voor multimedia toepassingen. Apple gebruikt extra sterk glas voor zijn iPhone 7, maar dat wil niet zeggen dat het scherm onverwoestbaar is. Deze iPhone kan ook gewoon beschadigd raken door vallen of door een hard voorwerp, of er kan een elektronisch mankement zijn  waardoor het scherm niet meer functioneert. Maar een beschadigd scherm hoeft niet te betekenen dat je meteen diep in de buidel hoeft te tasten om een nieuwe telefoon te kopen. Meestal functioneert de rest van je telefoon nog gewoon, en is het voldoende om alleen het iPhone 7 scherm te vervangen.En er zijn genoeg redenen om snel je scherm te vervangen, want als je niet meer kunt lezen wat er op je scherm staat is de iPhone eigenlijk niet meer bruikbaar. En als het scherm gebarsten is kun je je vingers bezeren tijdens het swipen en is de iPhone 7 ook niet meer waterdicht en stofvrij.

 

iPhone 7 scherm vervangen, snel en betaalbaar

Net als bij alle andere smartphones kan het scherm van de iPhone 7 stuk gaan of beschadigd raken als je hem uit je handen laat vallen. Er kan ook een technisch mankement zijn waardoor het scherm van je iPhone het niet meer doet. Het beste wat je dan kunt doen is jeiPhone 7 scherm vervangen. Het vervangen van een iPhone scherm is helemaal niet zo duur

of ingewikkeld als je in de eerste instantie misschien zou denken. Het GSM Reparatie Centrum kan in minder dan een half uur een iPhone 7 scherm vervangen. Je krijgt bij op elke reparatie en de onderdelen die gebruikt zijn een jaar garantie. Als je niet in de buurt woont van een van hun vestigingen dan bestaat ook de mogelijkheid om je iPhone 7 naar ze op te sturen. Binnen 48 uur sturen ze jouw gerepareerde iPhone 7 weer werkend terug, en kan hij voorlopig weer een tijdje mee.