Windows Server nu nog veiliger

Windows server is met de laatste release van versie 2016 nu nog veiliger voor veel bedrijfsnetwerken. Omdat de software al vanaf 2012 sterk verbeterd was voor aanvallen van buitenaf is de laatste versie nu ook beter beschermd tegen het gevaar van het overnemen van de Admin login. Tegenwoordig wordt er via phishing mails vooral geprobeerd de credentials van de beheerder van een server te achterhalen via medewerkers van een bedrijf. Deze aanval is vaak gecompliceerder en zeer moeilijk te traceren. Omdat er nu vooral extra beveiliging om het gebruikersbeheer is ingebouwd wordt dit gevaar een stuk minder. Natuurlijk is de bescherming van het netwerk, encryptie, goede virusscanning en vooral ook werkprocedures nog steeds erg belangrijk voor een veilige omgeving. Maar ook zijn er andere onderdelen die de bedrijfsapplicaties op windows server 2016 veiliger en betrouwbaarder maken.

Docker containers binnen Windows Server 2016

Windows server 2016 maakt gebruik van Hyper-V containers maar ook van Docker-containers binnen het nieuwe besturingssysteem. Deze docker containers maken het nu mogelijk om ook het Windows besturingssysteem te combineren met Linux of Unix. Denk hier bijvoorbeeld aan een implementatie van de IIS server op een Linux variant als apache voor een Virtuele machine. Omdat bepaalde applicaties voorheen in emulatie mode moesten werken is het gebruik van een Docker container zeker de moeite waard voor specifieke bedrijfsoplossingen.

Virtuele en private cloud oplossingen

Natuurlijk is het gebruik van virtuele en cloud oplossingen de laatste jaren alleen maar toegenomen. Maar ook in Windows Server 2016 zijn er tal van nieuwe functionaliteiten verschenen die het gebruik veiliger en robuuster maken. Wat te denken aan de Nano server voor IIS. Of de nieuwste versie IIS 10.0. De wijze waarop nu ASP.Net applicaties nog veiliger in combinatie van deze twee onderdelen kunnen worden gehost is opnieuw sterk verbeterd. Ook het gebruik van populaire CMS systemen als WordPress binnen dit netwerk is te configureren is goed nieuws voor hostingdatacenters.

Bezoek de website voor meer informatie : Klik hier

Kunststof bakken en pallets op maat gemaakt

Heeft u specifieke kunststof bakken en kunststof pallets nodig, dan kan het handig zijn om deze kunststof bakken en kunststof pallets op maat te laten maken. Alpac is een bedrijf dat voor iedere toepassing in iedere sector de ideale kunststof bakken en pallets kan maken. Een voorbeeld hiervan zijn de kunststof bakken die onlangs ontwikkeld en vervaardigd zijn voor de opslag en het verzendklaar maken van veredelde zaden. Bij dit project was het van belang dat de bodem van de bak bij een minimaal eigen gewicht geen millimeter door zou buigen. Dat is de deskundige medewerkers van Alpac uiteindelijk gelukt. De klant was zeer tevreden met de kunststof bakken die voorzien waren van een deksel speciaal voor zaden. In welke branche u ook actief bent, voor kunststof pallets en bakken komt u naar Alpac.

Kunststof pallets en bakken tegen een aantrekkelijke prijs

Schaft u kunststof bakken en pallets aan bij Alpac, dan weet u zeker dat u hoogwaardige kunststof bakken en pallets ontvangt. Alle producten zijn namelijk van uitstekende kwaliteit. Zowel de standaardproducten als de op maat gemaakte pallets en bakken voor specifieke projectoplossingen. Daarnaast is een kunststof bak of kunststof pallet in het assortiment van Alpac altijd scherp geprijsd. Klanten die extra voordelig uit willen zijn, kunnen op de website de verschillende aanbiedingen bekijken. Met grote regelmaat worden door Alpac restpartijen, projectrestanten en kunststof bakken met lichte gebruikssporen aangeboden tegen een bijzonder aantrekkelijke prijs. De tweedehands kunststof pallets en andere artikelen zijn natuurlijk in een goede staat en hebben nog een lange levensduur.

Kwalitatief hoogwaardige kunststof bakken en pallets

Door de professionele werkwijze van de specialist wordt een fantastische kwaliteit van kunststof bakken en pallets gegarandeerd. Alpac werkt samen met diverse spuitgietfabrikanten door heel Europa. Door dit samenwerkingsverband is het bedrijf in staat om duurzame, kosteneffectieve en klantgerichte oplossingen te bieden. Daarnaast heeft Alpac een uitgebreid en veelzijdig aanbod waar de klant uit kan kiezen. Alle producten uit het assortiment zijn van Europese kwaliteit. Daarnaast behoort een service op maat natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Kunststof bakken en pallets kunnen volledig naar de wens van de klant worden gerealiseerd. Bij Alpac heeft u de garantie op een bak of pallet die aan al uw eisen voldoet.

Bezoek de website voor meer informatie : Klik hier

Wat kan een schoonmaakbedrijf in Eindhoven je bieden?

Wat mag je verwachten van een schoonmaakbedrijf in Eindhoven? In de eerste plaats wil je kwaliteit en vakkundigheid. Zorg er daarom altijd voor dat je een professioneel en vakkundig schoonmaakbedrijf in de regio Eindhoven uitkiest. Alleen dan weet je zeker dat je profiteert van de service van een specialist. Zo betaal je nooit te veel voor schoonmaak van je bedrijfsomgeving of kantooromgeving in Eindhoven, en weet je zeker dat het werkt uitsluitend wordt uitgevoerd door gekwalificeerde schoonmakers. Daarnaast is het bij de specialist mogelijk een online account aan te maken, zodat je te allen tijde het overzicht van de schoonmaak kunt behouden.

Overdag je kantoor laten schoonmaken? Bij schoonmaakbedrijf in omgeving Eindhoven kan het!

Vroeger kozen schoonmaakbedrijf er vaak voor ’s avonds schoon te maken. Tegenwoordig kan een flexibel schoonmaakbedrijf in Eindhoven echter ook overdag schoonmaken. Steeds meer schoonmaakbedrijven komen dan ook alleen overdag bij je langs. Zo ook het schoonmaakbedrijf in de omgeving van Eindhoven. Dat heeft verschillende voordelen. Zo kun jij als klant precies zien wie er bij je langskomt voor de schoonmaak van jouw kantoor of bedrijfsruimte in Eindhoven, en je kunt direct controleren hoe de schoonmaak wordt uitgevoerd. Daarnaast is het mogelijk direct aanpassingen te maken in de opdracht voor de schoonmaak in Eindhoven. Wil je dat het schoonmaakbedrijf de keuken of vergaderkamer een keer overslaat? Dan kun je dat direct aangeven.

Gemakkelijk online de schoonmaak van je kantoor in regio Eindhoven regelen

Wil jij het liefst alles via internet regelen? Zelfs de schoonmaak van je pand in Eindhoven? Dat kan! Bij een professioneel schoonmaakbedrijf in de regio Eindhoven is het allemaal mogelijk. Deze specialist spreekt met je af op welke dagen en welke tijden ze langskomen voor schoonmaak in Eindhoven. Komt het jou niet uit en wil je de dag of tijd veranderen? Dan kan dat gemakkelijk via je eigen online account. Het schoonmaakbedrijf in de omgeving van Eindhoven komt dus altijd alleen op de gewenste tijd en dag bij je langs. Dat is de flexibele service van een echte specialist!

Bezoek de website voor meer informatie : Klik hier

Op zoek naar een incassobureau in Utrecht?

Bent u op zoek naar een incassobureau in regio Utrecht? Het nodig hebben van een incassobureau kan soms een vervelende zaak zijn. Het liefst schreeuwen we het niet van de daken en niemand is eigenlijk blij dat het nodig is. Daarom kan het zijn dat de kennis over incassobureau’s gelimiteerd is. Hoe vind je nu het juiste bureau en waar moet je eigenlijk op letten. Velen mensen lopen hier tegenaan. Daarom heeft Incassoadvocaten de juiste oplossing voor u. Zij kunnen u helpen als u zelf niet goed weet waar u moet beginnen. Want hoe werkt dat eigenlijk, zo’n incassobureau?

Incassobureau in Utrecht: hoe dan?

Beginnend met de vraag: waar heeft u dit voor nodig? Wat is het probleem dat verholpen moet worden. Incassoadvocaten is een bedrijf wat ook kan helpen met de probleemstelling. Wat is het doel is ook een belangrijke vraag. Willen we uiteindelijk geld zien of is dat al niet meer mogelijk. Hoe gaan wij te werk? Als eerst moet u contact leggen met ons als bedrijf. Leg uit wat het probleem is en wacht even af. We reageren snel en helpen u dus ook graag. Binnen 24 uur krijgt u de eerste sommatiebrief binnen. Het mooiste nog is dat wij totaal kosten-vrij zijn! Wij vragen geen extra kosten bij het oplossen van al die lastige problemen. Ook krijgt wel 89% van de mensen probleemloos betaald. Daarom is het zeker de moeite waard om dit te proberen. Wat maakt ons anders? Het is de combinatie tussen de zakelijkheid en kennis van de advocaten gecombineerd met een incassobureau. Deze gouden combinatie zorgt ervoor dat wij altijd wel een oplossing kunnen vinden voor u probleem.

Uitkomsten en betalingen

Uiteindelijk blijkt dat u gewoon betaald krijgt door de mensen die u moeten betalen. En dit allemaal omdat ze soms even die extra zet nodig hebben in de goede richting. Wacht daarom niet langer en stuur een berichtje naar ons. Wij kunnen u kosteloos helpen! Kortom, stuur een bericht of neem contact op met ons want u kunt niets anders verliezen dan uw eigen geld(en niet door ons!

Bezoek de website voor meer informatie : Klik hier

Arbeidsdeskundig onderzoek voor helderheid!

Een arbeidsdeskundig onderzoek komt vaak voor als een werknemer van een organisatie voor een langere periode ziek is en hierdoor afwezig op de werkvloer. Een onderzoek van bijvoorbeeld Adxpert is een erg goed hulpmiddel om uw organisatie te helpen met het re-integreren. Nu begrijp u nu al denkt dat er aan zo’n onderzoek een flink prijskaartje zit en het hierdoor lastig wordt om een aanzienlijk rendement te halen uit de investering in, tja, slechts een onderzoek. In deze blog zal ik zorgen dat u in ieder geval bekend word met het begrip arbeidsdeskundig onderzoek en dat u weet waarvoor u het kunt gebruiken.

Wat is een arbeidsdeskundig onderzoek nu precies?

Een arbeidsdeskundig onderzoek heeft niet een specifieke definitie, ik zal u hier kort uitleggen dit bij Adxpert in zijn werk gaat en wat dit oplevert. Tijdens een arbeidsdeskundig onderzoek komen arbeidsdeskundigen, in sommige gevallen ook de bedrijfsarts, langs in de onderneming om daar vervolgens met de medewerkers in gesprek te gaan. Deze gesprekken gaan in de vorm van een interview, bij ieder wordt een soortgelijke vragenlijst afgegeven zodat de resultaten van het arbeidsdeskundig onderzoek makkelijk analyseerbaar zijn. Dingen die besproken worden tijdens zo’n gesprek is bijvoorbeeld of een werknemer wel op de juiste plek zit binnen het bedrijf, is er niet een andere functie die beter past bij het profiel en de wensen van de desbetreffende persoon. Zit de werknemer wel in het juiste bedrijf, past de man/vrouw met zijn/haar competenties en zwakke punten wel bij de onderneming, is er misschien een beter werkplek ergens buiten de organisatie?

De bovenstaande punten zijn allemaal bekeken vanuit het perspectief van de werknemer, wat moet er bij hem/haar veranderd worden om op de juiste plek te komen, je kunt het ook van de andere kant bekijken. Kan het werk in de huidige functie dusdanig aangepast worden dat het pas bij de werknemer? Dit zijn voorbeelden van vragen die langs kunnen komen bij een arbeidsdeskundig onderzoek van Adxpert, echter kan het nog veel breder en dieper gaan.

Meer weten?

Heeft u na het lezen van deze blog interesse en misschien wel behoefte gekregen in het inhuren van een expert voor arbeidsdeskundig onderzoek? Twijfel dan niet langer en neem eens contact op met Adxpert om de mogelijkheden te bespreken.

Bezoek de website voor meer informatie : Klik hier

Gereedschappen eenvoudig schoonmaken met industriële stofzuigers

Met industriële stofzuigers kunt u gereedschappen eenvoudig schoonmaken. Want gereedschappen schoonmaken is niet zo vanzelfsprekend. Het is belangrijk om gereedschappen in de bouw schoon te houden. Zo verliezen ze hun werking niet en kunnen ze nog lang meegaan. Daarnaast is het belangrijk om de ruimte waarin gebouwd wordt goed schoon te houden. Dit kan met industriële stofzuigers, die speciaal gemaakt zijn voor de bouw. Deze industriële stofzuigers zijn betrouwbaar en duurzaam en kunnen gebruikt worden onder zeer zware omstandigheden. Er kan bijvoorbeeld stof en vuil in grote hoeveelheden opgeveegd worden. Bijvoorbeeld handig als laatste schoonmaal van een bouwproject, om de omgeving geheel schoon en stofvrij op te kunnen leveren. Industriële stofzuigers zijn dan de perfecte oplossing voor in de bouw.

Industriële stofzuigers voor de horeca

Iedere horecazaak moet brandschoon zijn. Veilige industriële stofzuigers gebruiken kan daarbij helpen. In de horeca is hygiëne natuurlijk erg belangrijk. Gasten verwachten schone en comfortabele faciliteiten. Op het gebied van reiniging zijn dan ook de beste materialen benodigd. Zo kan er bijvoorbeeld professioneel schoongemaakt worden met de juiste industriële stofzuigers. Hiermee worden de horeca-activiteiten verbeterd, de productiviteit van het personeel verhoogd en superieure reinigingsresultaten bereikt. Zo kan er ook gekozen worden voor erg stille industriële stofzuigers die het mogelijk maken om ook overdag schoon te maken. Door een hygiënische kamer aan te bieden is de eerste indruk voor uw gasten perfect en wordt het makkelijker om te concurreren. U kunt het comfort en het welzijn van de gasten en het personeel veiligstellen door gebruik te maken van de beste industriële stofzuigers.

Professionele industriële stofzuigers voor schoonmaakbedrijven

Een professioneel schoonmaakbedrijf kan tegenwoordig niet meer zonder industriële stofzuiger. Een gewone stofzuiger is vaak niet voldoende voor het goed schoonmaken van ruimtes. Professionele schoonmaakbedrijven moeten natuurlijk uitstekende materialen gebruiken om hun klanten de beste service en kwaliteit te kunnen leveren. Met de juiste industriële stofzuigers kan gezorgd worden voor betere prestaties in een concurrerende markt. Hiermee kan snel en efficiënt schoongemaakt worden, tegen lagere operationele kosten. De meeste industriële stofzuigers hebben gecertificeerde HEPA fillers en zijn erg stil. Hierdoor is het mogelijk om overdag schoon te maken, bijvoorbeeld op kantoren en andere werkomgevingen. Hierdoor kunnen de kosten verlaagd worden om zo een nog concurrerendere positie in de markt in te nemen. Het is dan slim om te kiezen voor een industriële stofzuiger die eenvoudig in gebruik is dankzij een duurzaam ontwerp.

Bezoek de website voor meer informatie : Klik hier

Kantoorinrichting in Utrecht en Breda: juiste afstemming tussen diverse afdeling

Bij de kantoorinrichting in Utrecht en Breda is het belangrijk dat een juiste afstemming tussen diverse afdeling wordt gerealiseerd. Zo kan iedereen het lekkerste werken. De werkplek zelf dient een passend ontwerp te krijgen. In dit ontwerp komen de organisatie waarvoor het ontwerp bedoelt is en de mensen die er werken samen. De meters die beschikbaar zijn worden optimaal benut. Ook worden de beschikbare meters ingedeeld naar wet- en regelgeving omtrent de brand- en Arbo voorschriften. Het is belangrijk dat een ontwerp verbindt en inspireert. Dat het mensen tot bijzondere prestaties verleidt. Daarom is maatwerk bij project- en kantoorinrichting vereist. Het is verstandig hiervoor vooraf een offerte aan te vragen bij een specialist.

Projectinrichting en kantoorinrichting Breda, Oosterhout, Utrecht, Amsterdam: de complete werkplek

Van stoelen en bureau tot werkplekinrichting: bij projectinrichting en kantoorinrichting Breda, Oosterhout, Utrecht, Amsterdam wordt het allemaal tot in de puntjes verzorgd. Goede werkplekken zijn een essentieel onderdeel van een goed functionerende organisatie. Het is dan ook belangrijk hier goed over na te denken en een passend ontwerp en dito uitvoering te laten realiseren. Van het inrichtingen van ergonomische werkplekken tot directiewerkplekken: laat het uitvoeren door de specialist en alles is mogelijk. Niet alleen dient een werkplek functioneel te zijn, het is belangrijk dat de uitstraling en stijl van de plek ook past bij die van de organisatie waar het onderdeel van is.

Projectinrichting en kantoorinrichting Breda, Oosterhout, Utrecht, Amsterdam: accessoires

Projectinrichting en kantoorinrichting Breda, Oosterhout, Utrecht, Amsterdam is niet compleet zonder accessoires. Zaken als kapstokken, matten, tijdschrifthouders. Ze zijn essentieel op het kantoor. Deze schaft u natuurlijk ook aan bij de specialist. De meeste partijen die projectinrichting en kantoorinrichting verzorgen bieden ook de mogelijkheid om accessoires aan te schaffen. Dat is wel zo makkelijk want zo stemt u eenvoudig alle onderdelen op elkaar af. Bij accessoires kunt u ook denken aan kabelmanagement, monitor armen en CPU houders. Een complete kantoorinrichting die aan alle wensen voldoet. Bezoek de showroom van een specialist om ideeën op te doen. Medewerkers voorzien u hier graag van advies op maat.

Bezoek de website voor meer informatie : Klik hier

Een andere inrichting: meer dan alleen luxe kantoormeubelen en kantoormeubilair

Is uw kantoorruimte toe aan een nieuwe inrichting, omdat het wat ouderwets is? Of past het niet meer bij uw huidige visie of manier van werken? Dan is het aanschaffen van alleen luxe kantoormeubelen en ander kantoormeubilair niet voldoende. Het Nieuwe Werken, wat draait om flexibele werkplekken vereist een andere inrichting. Overal moet gewerkt kunnen worden. Het is belangrijk dat er een inspirerende plek gecreëerd wordt. U kunt zich door de interieurspecialisten van Brokx Projectinrichting laten adviseren over de juiste keuzes voor luxe kantoormeubelen en het benodigde kantoormeubilair om uw kantoor opnieuw in te richten voor de nieuwe manier van werken.

Luxe kantoormeubelen en ander kantoormeubilair op maat gemaakt

Bent u op zoek naar nieuwe luxe kantoormeubelen? Zoals banken, lockers, kasten, ladeblokken of ander kantoormeubilair? Dan bent u aan het juiste adres bij Brokx Projectinrichting. Er worden niet zomaar kantoormeubelen geleverd; het kantoormeubilair kan op maat worden gemaakt. Kiest u voor een modern design met flexibele werkplekken? Of voor een traditionele inrichting? U kunt terecht in de showroom voor advies over de juiste kantoorinrichting voor uw kantoor. Daarnaast kunt u bij Brokx Projectinrichting niet alleen terecht voor luxe kantoormeubelen, maar ook voor raambekleding, vloerafwerking, accessoires en verlichting. U kunt bij ons ook terecht voor oplossingen op maat, alvorens we de mogelijkheden met u bespreken.

Gecertificeerde luxe kantoormeubelen en ander kantoormeubilair

Kantoormeubilair van slechte kwaliteit heeft grote gevolgen. Medewerkers worden eerder gestrest, moe en ziek. Klachten als rugpijn en hoofdpijn gaan steeds vaker voorkomen en dat draagt niet bij aan de productiviteit. Zorg daarom altijd voor een comfortabele werkplek voor uw werknemers. Schaf luxe kantoormeubelen aan die voldoen aan richtlijnen. Denk bijvoorbeeld aan de NEN 527, een norm die gaat om de hoogte van bureaus, of de NEN 1335, een norm gericht op de maatvoering van bureaustoelen. In de NPR 1813 vindt u de toelichting op deze maatvoeringen. Door deze richtlijnen te volgen wordt er op een verantwoorde manier gewerkt op uw kantoor.

Bezoek de website voor meer informatie : Klik hier

Incassobureau Lunteren

Heb je een eigen bedrijf en moet je een incassobureau in Lunteren inschakelen? Lees dat mijn blog voor meer tips daarover. Je bent een ondernemer en bent natuurlijk druk met van alles. Helaas heb je klanten die weigeren om factuur bedragen te betalen, maar je wilt je geld natuurlijk wel binnen halen. Daarom kan je een incassobureau vinden en hun de opdracht geven om te zorgen jouw geld binnen te halen. Een incassomedewerker gaat dan namens jouw bedrijf achter de openstaande rekeningen aan. Zo zorgen zijn dat je het geld, waar je recht op hebt, ook krijgt. Maar hoe werk eigenlijk een incasso bureau en waar moet je op letten als je eentje gaat in schakelen?! 

Incassobureau Lunteren

Er zijn paar verschillende soorten. Men noemt het incassobureau, maar eigenlijk zijn er ook paar andere woorden voor deze dienst, namelijk: deurwaarder en advocatenkantoor horen ook bij. Een deurwaarder kan juridisch optreden, maar een advocatenkantoor kan je ook in schakelen voor je incassotraject.

Een incassomedewerker gaat dus beginnen met het sturen van aanmaningen en bellen naar de debiteur. Als je een incassobureau in Lunteren hebt die een “no cure no pay” regelement heeft hoef je hier niets extra voor te bepalen, stel het lukt niet. Echter is het wel nodig te bepalen op het moment dat de medewerker een deurwaarder gaan in schakelen.

Nadeel en voordeel

Er zijn natuurlijk ook voor- en nadelen bij alles. Hierbij ook een paar bij het incassobureau uit Lunteren. Het inschakelen van een bureau brengt helaas je relatie met de klant in gevaar. Je moet dus eerst bedenken in hoeverre deze klant nog waard is voor je bedrijf. Een brief van een incassomedewerker kan bij de debiteur een schrikeffect brengen en dus zorgen voor een snellere betaling.

Ik hoop dat je informatie hebt gevonden die je kan helpen bij het kiezen van een incassobureau in Lunteren. Succes!

Bezoek de website voor meer informatie : Klik hier