Wat is de beste tijd om een beukenhaag te planten?

De mooie beukenhaag van Beukenhaagkwekerij.nl moet natuurlijk ook geplant worden. Maar waar moet u dan op letten? Allereerst bekijkt u wanneer u deze het beste kunt planten. U kunt een beukenhaag het beste planten tussen eind oktober en half april. Beukenhagen houden niet van natte grond en hebben voldoende ruimte nodig. Graaf een sleuf die twee keer zo diep en zo breed is als de wortels en daar zet vervolgens de hagen in. Uw beukenhaag is goed geplant als de planten rechtstaan en u ze licht aantrapt met de wortelhals net onder de grond.

Multifunctionele beukenhagen: zet uw beukenhaag in voor verschillende toepassingen

Bij uw nieuwe woning hoort natuurlijk een mooie tuin. Of als u uw tuin aan het verbouwen bent, zijn er ook een aantal dingen die belangrijk zijn. Zo is het belangrijk dat u nadenkt over erfafscheiding. Tegenwoordig zijn er vele verschillende scheidingen verkrijgbaar, maar de beukenhaag wint aan populariteit. Beukenhagen dienen niet enkel als nuttige en natuurlijke erfafscheiding, maar dragen tevens bij aan een prachtige aanblik in uw tuin en u heeft ook nog eens volop privacy. Met beukenhagen van Beukenhaagkwekerij.nl kunt u uw tuin op een simpele manier afscheiden van de buren of de weg en bovendien geeft u uw tuin een nieuw uiterlijk.

Uw beukenhaag verdient de beste zorg

Wanneer u beukenhagen heeft aangeschaft, is het belangrijk dat deze goed worden verzorgd. Zo is het allereerst van belang dat u de plant direct na aankoop plant, want anders kan de beukenhaag uitdrogen. Zijn de hagen geplant? Dan is het verstandig om de planten met enige regelmaat bij te mesten, want ze hebben schimmels nodig om te kunnen groeien. Om te voorkomen dat de mest wegregent, kunt u de beukenhagen het beste bemesten in het voorjaar. Hebben uw beukenhagen last van luizen? Dan zijn er verschillende biologische middelen verkrijgbaar om luis te bestrijden. Wanneer u meer wilt weten over de zorg van rode en groene beukenhagen, gaat u naar een specialist als Beukenhaagkwekerij.nl.