Uwindex
Image default
Aanbiedingen

Waarom PVC kiezen

Van de vele verschillende types vloerbedekking die er zijn blijft de PVC vloer onverminderd populair. Niet alleen daar waar voor een bedrijfspand een vloer wordt uitgezocht, maar ook voor huiselijk gebruik valt de keus vaak op een prachtige en praktische PVC vloer. Wat maakt deze PVC vloer zo aantrekkelijk? De koper van tegenwoordig oriënteert zich terdege op het aanbod en stelt zich de vraag: wat is stijlvol, wat is praktisch, wat is duurzaam, wat is betaalbaar.

Stijlvol

In het stres volle van het dagelijks leven zoeken we een omgeving waarin we ons prettig voelen. Het interieur, waarvan de vloerbedekking de basis is, is daar een belangrijk onderdeel van. Er zijn PVC vloeren te vinden bij elk denkbare woonstijl.  Natuurlijk de PVC vloeren met de uitstraling van één van de vele houtsoorten, maar ook PVC vloeren met het uiterlijk van natuursteen, keramische tegels of beton. Allemaal in verschillende kleuren, van licht naar donker.

Praktisch

Naast onze drukke werkzaamheden zoeken we tijd voor ontspanning. Heel belangrijk is het dus dat het onderhoud van ons interieur weinig tijd vraagt. Een PVC vloer sluit hier naadloos bij aan. De PVC vloer heeft alleen een veeg beurt nodig om naar binnen gelopen zand of kruimels die gevallen zijn te verwijderen. Morsen in de keuken, een waterballet in de badkamer of modderige voedstappen in de hal? Voor een PVC vloer geen probleem, even met een [vochtige] doek er over, en de vloer is weer als nieuw.

Duurzaam

Het belang van duurzaamheid beseft tegenwoordig vrijwel iedereen. PVC vloeren zijn wat betreft haar lange levensduur perfect. Het gebeurt niet vaak dat een PVC vloer vanwege slijtage vervangen wordt. Vaker is het de behoefte aan iets nieuws. Als het om een klik PVC gaat is het mogelijk de oude PVC vloer uit elkaar te nemen en in een ander vertrek opnieuw te gebruiken. Een gebruikte PVC vloer kan ook, zonder verlies aan kwaliteit, gerecycled worden tot de grondstof voor nieuwe PVC vloeren. Dit is een enorme besparing voor het milieu.

Betaalbaar

Of een PVC vloer in het budget past is alleen door de koper zelf te bepalen. Wel is zeker dat de PVC vloer een betaalbaar alternatief is voor de houten-, beton-, of natuurstenenvloer die ze uitbeeldt. De lange levensduur van de PVC vloer maakt dat de kosten die bij de aankoop gemaakt worden, afgezet tegen de vele jaren waarin van de prachtige vloer genoten kan worden, ervoor zorgt dat de PVC vloer beslist goedkoop is. Daar komt bij dat, ingeval van vloerverwarming, een PVC vloer door de uitstekende warmtegeleidende eigenschappen, het hoogste rendement oplevert. Bij Bebo Parket vind je de goedkoopste PVC vloeren.  

 

https://www.beboparket.nl/