Uwindex
Image default
Mobiliteit

Topproducten en eersteklas service van Mango Mobility

Heeft u al kennis gemaakt met de CargoBee? Op de website van Mango Mobility leest u alle ins en outs betreffende deze e-scooter. Ook krijgt u info over de CargoBee prijs.

CargoBee, snel en efficiënt

De CargoBee is ontworpen om op een snelle, efficiënte én duurzame wijze producten te vervoeren. Bij Mango Mobility kunt u kiezen uit twee uitvoeringen. Het snorfietsmodel rijdt 25 km per uur, de bromfiets 45 km per uur. Veel zelfstandig ondernemers maken inmiddels gebruik van de CargoBee. In vergelijking met een bakfiets, is het veel relaxter rijden. Daar komt bij dat deze moderne snorfiets het milieu bespaart. De CargoBee heeft een zuinige en stille elektrische motor. Deze is mooi weggewerkt in het achterwiel. Je kunt er overigens ook mee achteruit rijden. We hebben het hier over een uiterst wendbaar model. De schijfremmen op de voorwielen en trommelrem aan de achterzijde zorgen voor een waterdicht remsysteem. Een veel gestelde vraag is: “hoe lang kan ik er in totaliteit mee rijden zonder oplaadbeurt?“ In het geval van de CargoBee luidt het antwoord: 100 kilometer per uur. Dit wordt ook wel de actieradius genoemd.

Stromer e-bike

Net als de CargoBee verdient ook de Stromer de volle aandacht. Een Stromer in Amsterdam gebruiken gebeurt tegenwoordig veelvuldig. De Stromer is goed bestand tegen drukte. Op deze hippe e-bike ontwijkt u files. En over gebrek aan parkeerplekken hoeven we het ook niet te hebben. De Stromer rijdt 45 km/u. En ondertussen kunt u genieten van alles wat zich om u heen openbaart. En dan hebben we het nog niet gehad over de tijdswinst die u boekt door voortaan op een Stromer te rijden. De voordelen zijn talloos! Wilt u meer info over de Stromer, de Cargobee of een ander voertuig dat Mango Mobility in de aanbieding heeft? In de 12 vestigingen en 7 occasion centers staan medewerkers klaar om uitleg te geven over alle voertuigen. Is het lastig voor u om de deur uit te gaan, dan kunt u een thuisdemonstratie aanvragen.

 

Bezoek de website voor meer informatie : Klik hier