Uwindex
Image default
Aanbiedingen

Op zoek naar kwalitatief goede gevelplaten? Bij dit bedrijf bent u aan het goede adres!

Zijn uw huidige gevelplaten nodig aan vervanging toe of koopt u deze voor het eerst? Voor de beste gevelplaten bent u bij SINH Building Solutions aan het juiste adres. De gevelplaten die worden aangeboden, zijn van het merk MAGOXX Board en zijn gemaakt van magnesiumoxide. Naast platen voor gevels, kunt u bij het bedrijf terecht voor platen voor vloeren, binnenmuren en verwarmingsinstallaties.

Over het bedrijf

SINH Building Solutions is in 2014 door Jan Engels opgericht, nadat hij eind 2012 kennis had gemaakt met gevelplaten van het materiaal magnesiumoxide. Hij was hier zo onder de indruk dat hij eind 2013 definitief besloot een eigen bedrijf in deze gevelplaten te beginnen. In 2014 was het zover: het bedrijf werd gelanceerd. Wel was het toen alleen nog maar op de markt in India gericht. Toen het bedrijf twee jaar bestond, kwam Engels tot de conclusie dat het in India had gefaald. Vervolgens bracht hij in 2016 zijn bedrijf uit op de Nederlandse markt – ditmaal was het wel succesvol.

Milieuvriendelijke werkwijze

De werkwijze van Engels is erg bijzonder. Hij is erg betrokken bij het milieu en doet er dan ook alles aan om de producten om een milieuvriendelijke manier te produceren. Magnesiumoxide is dan ook een erg duurzaam en milieuvriendelijk materiaal. Materialen die slecht zijn voor het milieu, worden zo veel mogelijk vermeden. Als dat echt niet gaat, wordt er alsnog gekeken hoe de producten zo milieuvriendelijk mogelijk gemaakt kunnen worden.

Profiteer van een uitstekende service

De service van het bedrijf is uitstekend. De producten zijn van de allerbeste kwaliteit. Om dit te kunnen garanderen, worden er regelmatig kwaliteitscontroles uitgevoerd op alle productlijnen. Bovendien krijgt u altijd de mogelijkheid om samples te bestellen, zodat u weet welke producten u koopt. Tevens kunt u gebruik maken van zowel een klantenservice als een technische service. U wordt altijd zeer snel geholpen: meestal al binnen 24 uur.

https://magoxx.com/